Antoanela Manac și Felix Duchampt sunt reperele triatlonului in 2020

0
538
Antoanela Manac și Felix Duchampt sunt reperele triatlonului in 2020

Antoanela Manac și Felix Duchampt au cele mai bune rezultate în acest an greu pentru triatloniștii din România. Felix Duchampt a câştigat Cupa Continentală în Cuba. Antoanela Manac a încheiat pe 2 la Cupa Continentală din India.

Antoanela Manac și Felix Duchampt vizează participarea la Jocurile Olimpice.

Antoanela Manac e campioana din programul de pregatire FRTRI pentru Jocurile Olimpice. In 2014 castiga Trichallenge Mamaia la un an dupa ce incepea triatlonul. Dupa 6 ani rămâne pe podiumul de premiere cu titlul național pe care îl apără.

Echipa Romaniei de Triatlon se pregateste pentru performanta. Federatia a fost premiata!

”Multumesc tuturor celor care au contribuit la evolutia mea si m-au sustinut in tot acest timp! Mai vreau sa le multumesc si celor care nu o fac si celor care nu cred in mine, pentru ca ei ma ambitioneaza sa raman “in viata” in acest sport”. Declaratia Antoanelei pe pagina de socializare.

Antoanela Manac are nevoie de puncte pe care să le acumuleze în competiţiile pe care Federaţia Internaţională le va organiza în lunile martie, aprilie şi mai. La Jocurile Olimpice, FRTRI îşi propune o clasare în primele 25 de locuri pentru Duchampt și Manac.

Antoanela Manac și Felix Duchampt sunt reperele triatlonului in 2020

În noiembrie, Felix Duchampt a concurat la Valencia ITU Sprint Triathlon World Cup! A obținut locul 24, în plutonul format din cei mai puternici triatloniști ai momentului precum Luis Vincent (care a și caștigat) și campionul Olimpic, Alistar Brwonlee. Felix și-a propus ca la Tokyo să atingă vârful de formă.

Luna trecută și Alex Toma a realizat un timp de excepție la Ironman 70.3 Turcia !Deși a fost nevoit sa se oprească in urma unor crampe stomacale, Alex a scos un timp foarte bun 4h6min, făcând astfel un personal best. Acest timp la clasat pe Alex pe locul 8 la general si locul 2 la categorie.

Pe AIMX aflati aici detalii despre Maratonul de la Valencia

Autor Ovidiu Pețenghea