Medalii de aur pentru România la tenis de masă în cadrul Jocurilor Francofoniei

23

Medalii de aur pentru România la tenis de masă. După succesul în proba pe echipe mixte, România a luat şi celelalte titluri disponibile la acest sport, dublu mixt, simplu feminin şi simplu masculin.

Medalii de aur pentru România la tenis de masă în Africa! S-au impus: Elena-Adriana Zaharia, Andrei-Eduard Ionescu, atât la simplu cât și la dublu mixt.

Medalii de aur  în cadrul Jocurilor Francofoniei de la Kinshasa obținute de: Răzvan Marian Kovacs, Maxim Vasilioglo (lupte libere), Beatrice Ionela Ferenţ, Amina Roxana Capezan, Maria Larisa Niţu, Cătălina Axente (lupte).

Medalii de aur pentru România la tenis de masă în cadrul Jocurilor Francofoniei
sursa Facebook

Medalii de aur pentru România la Jocurile Francofoniei 2023: Alin Alexandru Firfirică (atletism – aruncarea greutății), echipa mixtă de tenis de masă (Andrei-Eduard Ionescu, Elena-Adriana Zaharia), la tenis de masă dublu mixt (Eduard Ionescu/Elena Zaharia), Eduard Ionescu (tenis de masă – simplu masculin) şi Elena Zaharia (tenis de masă – simplu feminin).

România a ajuns pe poziţia a doua în clasamentul general pe medalii, cu 11 de aur, 6 de argint şi 8 de bronz, fiind devansată de Maroc (14-12-15), în timp ce sportivii din Camerun completează podiumul (8-5-11).

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea