Aproape 100 de sportivi contra telescaunului: 3 dintre ei „l-au batut”.

1027

Verticalul a fost castigat de Viorel Andrei Palici dupa 21 de minute si 42 de secunde!

„A fost o provocare interesanta sa ma intrec cu telescaunul. Toma Coconea a avut o idee foarte buna, aducand ceva nou in cursele de vertical. A fost o cursa foarte bine organizata si satisfacatoare. M-am simtit foarte bine, sunt bucuros ca am castigat si ca am terminat sezonul cu inca o victorie.” Declaratia castigatorului din Verticalul de la Parang, Viorel Palici!

Gyorgy Szabi a terminat pe doi Verticalul!  Reprezentantul Clujului a fost cronometrat in 21 de minute, 49 de secunde.„Stiam de la inceput ca pot sa bat telescaunul. Stiam din antrenamentele anterioare. Vineri am urcat in 29 de minute. Eu urmaream de fapt ceasul, nu telescaunul in timpul concursului„, a spus Szabi pentru aimx.ro. Podiumul a fost completat de sportivul din Chisinau, Dumitru Nicolaev. 24.26 la finish. La feminin Ingrid Mutter a fost cea mai rapida si a terminat in Top 5 la general.

„Run the Lift: un concurs inedit in care principala provocare a fost sa te intreci cu telescaunul. Ma bucur mult ca au inceput si la noi in tara sa ia amploare concursurile de tip Vertical, a fost o cursa foarte intensa intr-o zona frumoasa a tarii care merita vizitata atat vara cat si iarna. De fiecare data revin cu drag in Parang. Multumim Toma Coconeapentru organizare! Am incheiat cursa pe locul 1 la feminin si al 5-lea concurent per total, insa provocarea ramane valabila: aproape am ajuns telescaunul, insa m-a batut la cateva secunde”- Ingrid Mutter

Podiumul la feminin a fost completat de reprezentanta Sibiului, Adriana Plosnita si de Raluca Trinc din Arad.

Concursul din Parang a fost la telescaunul vechi. Distanta atacata de doi kilometri si jumatate, cu o diferenta de nivel de peste 600 de metri. Concurentii au luat startul  de la poarta Red Bull instalata chiar langa rampa, la altitudinea de 1070 de metri si au urcat pana la 1685 de metri.

„Prima urcare de 200 de metri , ucigatoare pentru sportivi, dar au putut recupera”,

                                                                          a spus organizatorul Toma Coconea.

Final de editie Run The Lift 2017.
„Multumesc tuturor, participantilor, partenerilor, voluntarilor si tuturor celor care s-au implicat in acest eveniment de suflet din Parang.
Ceea ce pot sa va promit acum este ca va fi o traditie si sunt convins ca va fi un eveniment care va creste si datorita voua. Ne vedem la anul!” a conchis Toma Coconea
Clasament Run The Lift 2017: https://goo.gl/p2wDuU

Autor: Ovidiu Petenghea