Atletul, Alexander Cătălin Iordache, legitimat la clubul CSM Craiova adună medalii.

0
117
Atletul, Alexander Cătălin Iordache, legitimat la clubul CSM Craiova adună medalii.

Atletul, Alexander Cătălin Iordache este campion național la 400 de metri, titlu câștigat la Bacău și acum vicecampion și campion național la ștafetă. Face atletism de la 7 ani cu antrenoarea Pepi Iacob. La 16 ani, îndrăgostit de fotbal, a ales atletismul. Este junior 2, legitimat la CSM Craiova / LPS Petrache Trișcu și aleargă în proba de 400 metri. Potențialul său este uriaș, o spune antrenoarea cu experiență: Petra Iacob. Alexander „leul“ de pe pistă!

Atletul, Alexander Cătălin Iordache, legitimat la clubul CSM Craiova adună medalii.

Atletul, Alexander Cătălin Iordache, legitimat la clubul CSM Craiova adună medalii. Argint la 400 de metri. Este campion cu ștafeta la 4×250 metri. Antrenoarea lui Alex este Pepi Iacob.

La Campionatul Național Under 18, defășurat în București în zilele de 1 și 2 iulie. Loc I: Ștafeta băieți – 100x200x300x400 metri (Neagoie Mihai, Burtea Vlad, Glavan Alin, Iordache Alexander).

Liceul cu Program Sportiv „Petrache Triscu” Craiova  anunță:

Loc III: Ștafeta băieți – 4×100 metri (Neagoie Mihai, Ciovica Alexandru, Buftea Vlad, Iordache Alexander ).

Loc III: Ștafeta fete – 4×100 metri (Mîță Bianca, Gagealov Larisa, Velcea Maria, Bacanu Adina).

Loc II: Iordache Alexander – 400 metri

Loc IV: Coman Mihaela – 5 kilometri marș.

În urma celor două concursuri, Iordache Alexander a fost inclus în lotul României în proba de 400 metri și în proba de ștafetă la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE).

În 2021, Alexandru Iordache a devenit campion național în proba de 400 metri cu timpul de 55.46. De asemenea, ștafeta masculină 4×400 metri de la LPS Craiova, alcătuită din Alexandru Iordache, Erik Tudor, Mihai Neagoie şi Alexandru Ciupancu, s-a clasat în final pe locul al treilea – 4:06.14.

Anastasia Bizgan, legitimată la CSM Craiova, a ocupat locul 2 în proba de săritură în înălțime, cu o perfomanță de 1.58 metri. Tot la această probă Andrei Călin (CSM Craiova) a obținut medalia de bronz, cu o săritură de 1.60 metri.

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!