Attila Pelcz promovează judo la orice vârstă. 3 iulie este data urmărorului eveniment

66
Attila Pelcz promovează judo la orice vârstă. 3 iulie este data urmărorului eveniment

Attila Pelcz iubește judo-ul de la 6 ani. În prezent pregătește organizarea Cupei INTERNATIONAL JUDO MASTER LA POIANA BRASOV !! La concursul din 3 iulie au depus înscrieri foarte mulți sportivi din Ucraina, Moldova, Ungaria, Serbia, Slovacia, Germania, Anglia și din Italia.

Attila Pelcz se implică pentru promovarea concursurilor Masters la Judo. Evenimente programate la Brașov și la Satu Mare.

Attila Pelcz promovează judo la orice vârstă. 3 iulie este data urmărorului eveniment

”Referitor la concursul de la Poiana Brașov de Veterani, este la a 8-a ediție. Precedentele 7 au fost la Satu Mare anul acesta am decis să aduc doar pentru acest an competiția la Poiana Brașov să pot aduna mai mulți colegi din țară la cărora le este mai greu sa ajungă la Satu Mare. Am vrut neapărat să organizez competiția în mijlocul țări pentru că la Satu Mare au fost ani în care am avut mai mulți străini decât români. La ediția din 2019 au fost reprezentanți din 10 țări.”-Attila Pelcz

Anul trecut, tot la Poiana Brașov în perioada 20-22 noiembrie a fost Campionatul Naţional de judo la veterani. A fost ultimul Campionat Naţional din controversatul an 2020.

Sătmăreanul Attila Pelcz, antrenor la CS Judo Master Satu Mare a continuat tradiţia participărilor pe tatami. Din cauza pandemiei, la Poiana Braşov au ajuns doar 65 de participanţi din toată ţara. La individual, Attila Pelcz a intrat în concurs la M5, 90 de kilograme, unde a cucerit medalia de argint.

Attila are deja 13 ani pe tatami în concursurile Master! Tilul de campion naţional a fost cucerit în proba echipelor. A fost o echipă din Satu Mare, Oradea şi Arad, respectiv echipele Braşov, Focşani şi Agigea. Echipa din care a făcut parte sătmăreanul Attila Pelcz a câştigat toate confruntările.

Pe AIMX aflați aici detalii despre reprezentanții României la judo pentru Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 93!Trei judoka români au reușit să se califice la Jocurile Olimpice Tokyo 2020: Andreea Chițu (52 kg), Alexandru Raicu (73 kg) și Vlăduț Simionescu (+100 kg).