Aur pentru România la Men`s Classic Bodybuilding. Bogdan Văipan este campion

79
Aur pentru România la Men`s Classic Bodybuilding. Bogdan Văipan este campion
sursa Federatia Romana de Culturism si Fitness

Aur pentru România la Men`s Classic Bodybuilding! La aceeași categorie, sportivul român Cosmin Iancu a obținut locul 5. Campionatul European din Santa Susanna se ține în Spania. România a obținut prima medalie de argint în cadrul Campionatului European din Santa Susanna. Alexandru Albulescu a fost pe locul 2 la categoria Master Masculin 40+, iar Alexandru Vitan s-a clasat pe locul 5.

Aur pentru România la Men`s Classic Bodybuilding la Campionatul European din Santa Susanna, Spania. Medaliile se adună!

Confirmă și Andrei Cîmpan cu titlul categoriei Men`s Wheelchair Bodybuilding. O dovadă că performanța poate fi atinsă indiferent de circumstanțe!

Încă 2 medalii de Argint de argint și 1 de Bronz pentru România.

Marcel Manea ocupă locul 3 la categoria ”Master Men`s Bodybuilding 40-44 ani, până la 90 kg”,

Francisc Andrasoni locul 2, la categoria ”Master Men`s Bodybuilding 50-54 ani, peste 80 kg”, iar Dorel Toma locul 2 la categoria ”Master Men`s Bodybuilding 40-44 ani, peste 90 kg”.

Lotul României mai câștigă 2 medalii de argint și 1 de bronz. Giurgiu Emil a luat locul 2 la categoria ”Master Men`s Bodybuilding 45-49 ani, până la 80 kg”. Caracuda Onița tot locul 2 la categoria ”Master Men`s Bodybuilding 55-59 ani”, respectiv Tiberiu Nuțescu locul 3 la aceeași categorie.

Andrei Durlea și Florentin Corbeanu mai câștigă 2 medalii de argint pentru România, la categoriile Junior Men`s Physique 21-23 de ani, respectiv Master Men`s Physique 50 de ani și peste. De asemenea, Ionuț Mircea obține locul 6 la categoria Master Men`s Physique 45-49 de ani.

România a încheiat prima zi a Campionatului European cu încă o medalie de argint obținută de Cosmin Antonescu. Una de bronz prin Andrei Durlea și un loc 6 al lui Dan Dumitru.

Pe Facebook-ul AIMX găsiți aici și imagini de la Campionatul Balcanic de Alergare Montană și declarații de la campioanele României

Autor Ovidiu Pețenghea