vineri, decembrie 8, 2023
AcasăALERGAREMaratonul din Firenze! Romanul care a alergat de ziua lui! Rezultate

Maratonul din Firenze! Romanul care a alergat de ziua lui! Rezultate

Maratonul din Firenze s-a incheiat cu victoria lui Bekele Sahlesilassie Migu. Etiopianul a castigat dupa doua ore 10 minute si 14 secunde. La feminin s-a impus britanica Jess Piasecki cu finish in 2h 25’29”. AIMX va prezinta timpii obtinuti de cei mai buni romani!

Maratonul din Firenze cu 42 de kilometri alergati in ziua in care a implinit 42 de ani! Cadoul lui Dragos Pirnog!

 

”Astazi de ziua mea alerg prin Florenta 42 de km. pentru cei 42 de ani pe care-i implinesc. Maratonul este ca si in viata. Unii km. trec repede si usor, altii sunt mai grei dar pas cu pas trebuie sa mergi mai departe intr-o directie dorita. Calatoriile si alergarea se potrivesc perfect intr-un oras atat de frumos, mai ales cand sunt alaturi de Liliana si baietii mei. Azi ma voi bucura de alergare fara nici o presiune de timp, doar pur pentru placerea alergarii si sarbatoarea unui maraton prin mijlocul artei.”-Dragos Pirnog

Maratonul din Firenze! Romanul care a alergat de ziua lui! RezultateDragos a terminat in 4:11:20. Maria Chiriac a incheiat in 3:37:36. Claudia Marcela Ciorescu a bifat 4:37:27. Veronica Neamtu a fost la finish in 4:52:13. Octavian Simion a terminat in 4:54:13.

La masculin Bekele Sahlesilassie Migu a terminat in fata lui Asbel Kipsang (2:11:54). Pe trei a incheiat un alt african, marocanul Hicham Boufars cu finish in 2:13:29.

La feminin britanica Jess Piasecki a  fost urmata de Mekash Dinknesh Tefera. Pe trei a incheiat Salina Jebet. Rezultatele le gasiti aici!

Anul trecut, Dragos Pirnog a intrat in atmosfera de Maraton la Madrid. Expert in turism, incepand din 2013 a descoperit si pasiunea pentru alergare. A participat la maratoane internationale si curse de trailrunning. Acum a venit momementul festiv la 42 de ani pentru Maratonul din Firenze.

Pe AIMX puteti citi AICI si despre sporturile de iarna! Sunt medalii castigate pentru Romania la Cupa Europei de Bob! Aur si Bronz!

Autor: Ovidiu Pețenghea

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE