Beiuș Running Day întrecere câștigată de Mădălina Florea.Elena Pagu a concurat!

315
Beiuș Running Day întrecere câștigată de Mădălina Florea.Elena Pagu a concurat!

Beiuș Running Day le-a adus succes Mădălinei Florea și lui Rareș Miklos. Mădălina a câștigat proba feminină de 10km. A terminat cursa puțin după 37 de minute. Tot la 10km, Rareș Miklos s-a clasat pe locul al 2-lea, la doar câteva secunde de câștigătorul probei, Cătălin Atănăsoaie. Rareș a terminat cursa în 34 de minute. Pe 3 a fost Tudor Sevciuc. În urma participării, sportivii au declarat că organizarea competiției a fost una impecabila, de la marcajul traseului la voluntarii și oamenii din staff. Sportivii sighișoreni sunt antrenați de profesor Ioan Avram.

Beiuș Running Day este o competiție organizată de fostul atlet Marcel Laza. La competiție au luat startul atleți de valoare, ridicând nivelul acesteia.

Beiuș Running Day întrecere câștigată de Mădălina Florea.Elena Pagu a concurat!

”Beiuș Running day a fost o competiție aparte. Felicitări în primul rând celor implicați pentru că au reușit să facă într-un oraș atât de mic, o competiție atât de mare, bine organizată. Cursa de 10km a fost una pe placul meu deoarece traseul a fost o combinație între șosea și pădure. Mă bucur că am reușit să câștig din nou. Felicitări în primul rând Marcel Laza și Laviniu Pantea pentru ce ati reușit să faceți! Cursă bine organizată, oamenii implicați și premii pe măsură. Un mare bravo și cu siguranță îmi anunț de acum prezența la următoarea competitie. Atunci când câștigi singurele cuvinte care îți descriu starea sunt cele de fericire și mulțumire. Mulțumesc celor care îmi sunt mereu alături pe lângă antrenor și familie. Tot la această competiție a luat startul Elena Pagu (95ani) care cu siguranță reprezintă sursă de inspirație pentru multă lume.”Mădălina Florea

În această lună Mădălina Florea și Călin Fiscu au câștigat Challenge Sibiu în fața tandemului format din Adrian Brănescu și Karla Oprea. Timpul obținut la ștafeta mixtă la Duatlon îl aflați aici!

Pe AIMX citiți aici despre Cătălin Preda și Constantin Popovici care au început tare Red Bull Cliff Diving 2021