Bernadette Szocs câștigă patru medalii în două săptămâni

25
Bernadette Szocs câștigă patru medalii în două săptămâni
sursa Facebook Szocs Bernadette

Bernadette Szocs câștigă patru medalii în două săptămâni la turneele din circuitul mondial. Bernie e pe locul 8 în clasamentul olimpic pentru ediția Paris 2024. La Jocurile Olimpice, în probele de simplu, se califică doar câte doi sportivi dintr-o țară.

Bernadette Szocs câștigă patru medalii în două săptămâni. La WTT Contender Lima 2023 a jucat finala cu Ovidiu Ionescu.

În Peru, Bernadette Szocs a obținut argintul la simplu feminin și argintul la dublu mixt, alături de partenerul Ovidiu Ionescu. La WTT Contender Rio de Janeiro 2023, Bernadette Szocs a câștigat bronzul la simplu și la dublu feminin, alături de colega Elizabeta Samara. Următorul turneu WTT Contender la care Bernadette Szocs va participa va avea loc în Kazakhstan, în perioada 29 august – 3 septembrie.

Bernie se află în acest moment pe locul 12 în clasamentul World Table Tennis și pe locul 8 în clasamentul olimpic pentru ediția Paris 2024.

Bernadette Szocs are 1.555 de puncte strânse până în acest moment. În același top, Elizabeta Samara ocupă locul 26, cu 775 de puncte, iar Andreea Dragoman este pe poziția 85, cu 204 puncte.

În mai puțin de o lună, echipele României își vor începe parcursul la Campionatul European 2023. Tragerea la sorți a avut loc pe 1 iunie, în Malmo, locul de disputare al turneului final din Suedia.

Fetele vor juca în grupa B, alături de Slovenia și Croația. 

Lotul masculin va juca în grupa G, unde adversari vor fi sportivii din Anglia și Norvegia. 

Campionatul European pe echipe seniori 2023 este programat între 10-17 septembrie anunță Federația Română de Tenis de Masă.Naționala feminină este vicecampioana europeană en titre, cu medaliile de argint obținute la ediția din 2021, din Cluj-Napoca. 

La Campionatul European echipe seniori desfășurat în România, naționala masculină s-a oprit în sferturile de finală ale competiției. 

Naționala feminină este vicecampioana europeană en titre, cu medaliile de argint obținute la ediția din 2021, de la Cluj-Napoca. 

La Campionatul European pe echipe seniori, desfășurat în România, naționala masculină s-a oprit în sferturile de finală ale competiției. 

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea