Mădălina Florea obține un rezultat de top la Sierre-Zinal. Declarație

32
Mădălina Florea obține un rezultat de top la Sierre-Zinal. Declarație

Mădălina Florea obține un rezultat de top la Sierre-Zinal.
Kiriago Philemon Ombogo
a câștigat, iar Laukli Sophia a fost cea mai rapidă. Cu al șaptelea timp, Mădălina Monica Florea e în topul mondial.

Mădălina Florea obține un rezultat de top la Sierre-Zinal. Declarație

Mădălina Florea obține un rezultat de top la Sierre-Zinal. Întrecere mondială de alergare montană, la cea de-a 50-a ediție.

”Locul 7 la Sierre-Zinal ( 31km. + 2200) – 3h06’) în acest weekend, am avut oportunitatea de a alerga în una dintre cele mai emblematice curse de alergare montană la nivel mondial. Cursa a sărbătorit, de asemenea, cea de-a 50-a ediție, având la start participanți din peste 60 de țări. A fost o cursă extrem de provocatoare și plină de schimbări de stări, trecând de la agonie la extaz în cele 3 ore de fugă, neavand experienta. A fost o experienta unica din care am avut foarte multe de invatat si prefer sa nu enumar lucrurile negative si sa raman doar cu lucrurile pozitive.Multumesc Golden Trail Series& Sierre-Zinal ca mi-ati oferit ocazia sa iau parte la acest eveniment minunat care nu poate fi descris in cuvinte atmosfera traita.

Next stop USA Pikes Peak. Multumesc celor care sunt alaturi de mine neconditionat pe langa familie si cei apropiati dar in special antrenorului meu Ionut Alin Zinca si d.Doc. Vasile Osean care face ca forma mea fizica sa fie apta pentru fiecare cursa.SEFAR SighisoaraMonosuisse ROMedySportLineCSM SighisoaraSportGuru.roLeier RomaniaGoldnutrition Romania Garmin Romania.” – a postat pe pagina de socializare, Mădalina!


Mitrica Leonard
de la CSA Steaua a avut Finish în 2:46.09,7. Butaci Raul a avut Finish în 2:58.33,0.
Bogdan Damian
de la Datacor Running Team a avut Finish în 2:58.21,8.

Toate rezultatele sunt aici!

Pe AIMX  citiți și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea