Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu sunt pe podium la WTT Contender Doha

78
Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu sunt pe podium la WTT Contender Doha
sursa Federația Română de Tenis de Masă

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu continuă seria partidelor bune în acest an. Tandemul românilor a obținut bronzul, după victoriile cu Jordy Piccolin/Jamila Laurenti (Italia) 3-0 și Aleksandar Karakasevic/Izabela Lupulesku (Serbia) 3-1. În semifinale, favoriții numărul 1 din proba de dublu mixt, Yun Ju Lin/I-Ching Cheng (Taipeiul Chinez), s-au impus cu 3-0 în fața lui Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au arătat și la Naționale o formă bună. Ovidiu Ionescu a dominat Naționalele de Tenis de Masă. Două titluri are în acest an și Bernie Szocs!

Este prima competiție internațională pentru Szocs, Eliza Samara, Irina Ciobanu și Daniela Dodean Monteiro în 2021. Ovidiu Ionescu a fost acompaniat de Hunor Szocs și Rareș Șipoș la WTT Middle East Hub – WTT Contender Doha în Qatar.

Ovidiu Ionescu a încheiat ediția din acest an a Naționalelor cu trei titluri de campion, fiindcă s-a impus și alături de Cristian Chiriţă la dublu. Ovidiu Ionescu l-a învins în finală de simplu la Naționale pe Cristian Pletea cu scorul de 4-2. Este al şaptelea titlu consecutiv de campion naţional!

Bernadette Szocs a obţinut al doilea său titlu naţional la simplu, după 4-2 în finala cu Eliza Samara. În semifinale Bernie a învins-o pe colega de la lotul național,Irina Ciobanu. A fost 4-1. Samara a învins-o pe Andreea Dragoman cu 4-3.

În finala de dublu mixt, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au câştigat cu 3-0 în faţa tandemului Cristian Chiriţă/Irina Ciobanu.

La dublu feminin, Irina Ciobanu și Adina Diaconu s-au impus cu 3-1 în finala cu Bernadette Szocs și Andreea Dragoman.

Ovidiu Ionescu şi Cristian Chiriţă au câştigat finala probei de dublu masculin, scor 3-1 cu Cristian Pletea și Rareş Şipoş.

Pe AIMX aflați aici și vești din atletism. România participă la Europenele de Atletism la Torun. Întrecerile în sală, din Polonia reprezintă și un test în vedera Jocurilor Olimpice pentru Florentina Iuşco, Alina Rotaru, Claudia Bobocea și Daniela Stanciu.

Autor: Ovidiu Pețenghea