Calificari in finale si semifinale pentru Romania la Europeanul de Atletism in Sala

430
Calificari in finale si semifinale pentru Romania la Europeanul de Atletism in Sala

Calificari in finale si semifinale in cea de a doua zi la Campionatul European de Atletism in Sala. La Glasgow, Alina Rotaru si Florentina Marincu-Iușco si-au asigurat prezenta in finala la lungime! Acesta este programul de sambata in reuniunea de seara:

Ora 20:06 – 800 m feminin (SF) – Bianca Răzor 
Ora 21:20 – 60 m masculin (SF) – Daniel Petre Rezmiveș, 
Ora 22:50 – 60 m masculin (FINALA) – daca se califica Daniel Petre Rezmiveș!

Calificari in finale si semifinale la Europeanul de Atletism in Sala! Romania este singura natiune cu doua sportive in primele 8 la lungime!

Alina Rotaru este legitimata la CSM Bucuresti si este antrenata de Mihai Corucle. Alina a sarit din a doua incercare 6,66 metri. Alina si-a indeplinit baremul pentru finala, cu a sasea perfrmanta in calificari. Florentina Marincu-Iușco de la Centrul National Sportiv Cetate Deva a sarit din prima 6,52 metri. Sportiva antrenata de Nicolae Alexes a facut cel mai bun rezultat personal la Glasgow si a terminat calificarile pe locul sapte.

Daniel Petre Rezmiveș s-a calificat in semifinale la 60 de metri! Inainte de Campionatul European de Atletism in Sala Rezmives a vorbit pentru AIMX!

Calificari in finale si semifinale pentru Romania la Europeanul de Atletism in Sala„Dupa rezultatele de anul acesta Europeanul se anunta o competitie foarte grea pentru toata lumea. Am avut un sezon satisfacator. Obiectivul meu principal la Glasgow a fost calificarea in semifinala. Ma simt destul de bine.  Antrenamentele merg cum am planuit. Pentru mine participarea la acest Campionat European inseamna progres. Este a doua oara la rand cand particip. Vreau s-o fac mai bine decat prima data. Sa speram ca a 3-a oara e cu noroc.”-Daniel Petre Rezmives

Daniel Petre Rezmiveș este legitimat la CSM Ploiești si antrenat de Augustin Iancu. Rezmives s-a calificat in semifinale, după ce a terminat al treilea in seria a doua, cu timpul de 6.77.

Alexandru Terpezan a alergat (6.92) si a terminat pe locul cinci in prima serie. Ionut Neagoe a alergat (6.88) si a fost pe locul șapte in seria 4.

Andreea Marina Baboi, la prima participare la un asemenea nivel a terminat cu al 30-lea timp calificarile la 60 de metri. Baboi a alergat 7.44. Cea mai rapida a fost poloneza Ewa Swoboda(7.14).

Sursa foto Federatia Romana de Atletism

Autor: Ovidiu Pețenghea