sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSPORTURI DE IARNADavid Cernea e pariul lui Paul Georgescu pentru performanta!

David Cernea e pariul lui Paul Georgescu pentru performanta!

David Cernea e pariul lui Paul Georgescu pentru ca tanarul sa ajunga un model pentru viitoarele generatii care sa faca sport si sa reprezinte Romania cu succes la concursurile internationale. David a concurat in acest an la primele Campionate Nationale de schi Alpin. Anul trecut a castigat Cupa Clabucet. 80 de copii au fost la start( categoria 2006-2007). La Nationalele de la Azuga a castigat Slalomul Urias!

David Cernea e pariul lui Paul Georgescu lansat anul trecut pe AIMX!

David Cernea e pariul lui Paul Georgescu pentru performanta!Era un concurs dificil Cupa Clabucet, pentru ca David participa la categoria de varsta 2006(un an mai mare ca el).

„A mers excelent, facand o prima mansa perfecta si o a doua la siguranta, castigand competitia.  E un baiat extraordinar care face acest sport cu zambetul pe buze. Sunt sigur ca peste cativa ani se va bate cu colosii schiului alpin.”Paul Georgescu

Deocamdata David s-a intrecut pentru medalii la Campionatele Nationale. David Cernea a castigat la prima participare (59.10). David a fost urmat de Ioan Rares Tcaciuc(1:00.17). Pe locul trei a incheiat  David Militaru de la ASC Corona(1:01.91). Au fost 5 abandonuri si doua descalificari. 19 baieti au incheiat concursul din prima zi. Campionatul National de Schi Alpin la Azuga a adus intreceri la Slalom Urias. Au castigat Remetean, Nistoroiu, Oancea si Cernea.

David Cernea e pariul lui Paul Georgescu pentru performanta!David s-a pregatit pentru prima aparitie la Campionatele Nationale din octombrie. Din decembrie s-a antrenat in Austria. David  a avut emotii la Nationale fiindca era un vis sa devina campion. Proba lui favorita e „Uriasul”. S-a acomodat cu traseul desi a fost mai lung si de viteza mai mare fata de conditiile in care s-a antrenat. A franat destul de mult, a mers calculat . La slalom inca invata. In Austria unde se antreneaza David „boxatul” in fanioane se face dupa 12 ani. Andrei Burchiu respectiv antrenorii de la Austria Racing Camp au lucrat cu David la tehnica.

David Cernea e pariul lui Paul Georgescu si al antrenorului de schi, Andrei Burchiu!

David Cernea e pariul lui Paul Georgescu„Cand talentul si dorinta de a fi cel mai bun isi dau mana, atunci vorbim despre un sportiv ideal, pe care orice antrenor si l-ar dori in echipa. Despre David Cernea putem spune ca este modelul tanarului schior pasionat, talentat, perseverent, ambitios, dornic de performanta. Pasiunea de sport, in general si de schi, in mod special, il face sa abordeze fiecare antrenament cu dorinta enorma de a progresa. David vrea sa invete lucruri noi si sa-si depaseasca limitele.”-Andrei Burchiu

La prima aparitie la Nationale David a castigat o medalie de aur  slalom urias, si doua de argint, la combinata alpina si slalom!

„David a dovedit in ciuda varstei fragede, maturitate si putere de concentrare de mare campion, depasind emotiile specifice. Orice intalnire cu David pe partie, dar si in afara ei, este o reala bucurie. Schiaza cu zambetul pe buze si cu o energie debordanta, isi doreste permanent sa se perfectioneze si sunt convins ca va fi un nume de referinta in schiul romanesc, in toate competitiile de anvergura.”– Antrenor Andrei Burchiu

Autor: Ovidiu Pețenghea

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE