Calificari la Jocurile Olimpice, la canotaj! Reactiile tricolorilor din Austria

318
Calificari la Jocurile Olimpice, la canotaj! Reactiile tricolorilor din Austria

Calificari la Jocurile Olimpice in timpul Campionatelor Mondiale de Canotaj din Austria! La dublu vasle  Livia Cozmiuc si Gianina-Elena Beleaga au obtinut locul 3 in semifinala A-B si automat se califica la Jocurile Olimpice. Calificare in finala A si la Jocurile Olimpice si pentru echipajul masculin patru rame format din Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc, Stefan Constantin Berariu si Cosmin Pascari.

Calificari la Jocurile Olimpice pentru tricolori la Linz! Tricolorii au castigat! Mihăiță Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ștefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari vor concura la Tokyo! Reactii!

Calificari la Jocurile Olimpice, la canotaj! Reactiile tricolorilor din Austria„Astazi am avut o cursa extraordinara! O cursa importanta care ne-a adus calificarea la Jocurile Olimpice! Avem o pozitie favorita in finala de sambata de la Campionatul Mondial din Austria! Rezultatul scos pana acum la acest campionat ne aduce si mai multa motivatie pentru cursa ce urmeaza cat si pentru antrenamentele ce vor urma pana la Tokyo.”Cosmin Pascari

Coleg cu Pascari, Mihaita Vasile Tiganescu a vorbit pentru AIMX despre calificarea la Jocurile Olimpice!

Calificari la Jocurile Olimpice, la canotaj! Reactiile tricolorilor din Austria”Ma bucur foarte mult de aceasta calificare la Jocurile Olimpice pentru ca suntem un echipaj tanar care a reusit sa-si faca loc intre cele mai bune echipe din lume la momentul actual. Urmeaza finala unde va fi o lupta stransa, dar vom da tot ce putem pentru a urca cat mai sus.”Mihaita Vasile Tiganescu

Calificari la Jocurile Olimpice pentru tricolori la Linz! Incepe lupta pentru medaliile mondiale!

„Finala va fi una foarte dificila. Avem echipaje destul de experimentate si cu foarte multa vechime si rezultate in spate! Sambata o sa mergem in start si o sa dam tot ce avem mai bun la fel ca astazi! „Cosmin Pascari

La patru rame Viviana Iuliana Bejinariu, Ioana Vrinceanu, Madalina Beres si Denisa Tilvescu sunt in finala A si la Jocurile Olimpice, dupa locul 3 in semifinale.

In semifinale la dublu rame locul 4 le califica pe Cristina-Georgiana Popescu si pe Amalia Beres in finala B, cu sanse mari pentru calificare la Jocurile Olimpice.

Echipajul de 4 vasle s-a clasat pe locul 4 in recalificari. Va concura in finala B si pastreaza sanse pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Echipajul feminin de 8 plus carmaci  s-a clasat pe locul 2 in cursa de recalificare. Evolutia in Finala A poate duce la Jocurile Olimpice.

Echipajul masculin de 8 plus carmaci s-a clasat pe locul 3 in recalificari. Tricolorii vor concura  in Finala B. Sansa de calificare la Jocurile Olimpice va f la Regata de anul viitor, de la Lucerna! conform Federatiei Romane de Canotaj!

Pe AIMX puteti citi si despre Quadrathlonul din Sulina, o premiera pentru Romania! Detalii aici!