Intrecere la sanie castigata in august de Raluca Stramaturaru

547
Intrecere la sanie castigata in august de Raluca Stramaturaru

Intrecere la sanie in Cupa Federatiei si Cupa Romaniei – starturi – la Campulung Muscel. Raluca Stramaturaru continua pregatirea cu lotul national de sanie! Alaturi de ea, in cantonamentul de la Campulung, se afla si stelistii Carmen Manolescu, Valentin Cretu si Eugen Radu.

Intrecere la sanie in premiera la Cupa Romaniei de starturi role pe suprafata de tartan!

”Sportivii pot executa starturi avand in maini manusile de iarna cu ghearele pe ele. Starturile se pot face ca si iarna numai ca suprafata de rulare nu este asa rapida! Caldura a fost insuportabila dar sportivii s-au adaptat conditiilor”-Radu Theodor

Raluca Stramaturaru de la clubul Steaua a castigat aceasta etapa la fete!

Urmeaza Campionatul National de starturi pe rampa cu gheata artificiala la Oberhof in Germania.
Va urma primul stagiu de pregatire pe partie cu gheata artificiala in Norvegia la Lillehammer.

Intrecere la sanie castigata in august de Raluca Stramaturaru„Mai avem mult de munca pana la Jocurile Olimpice. Sunt inca 3 sezoane competitionale in care avem timp sa ne imbunatatim in primul rand coborarile. Apoi startul, care ne ajuta foarte mult. Nu ma gandesc la o medalie, dar de ce sa nu speram la un rezultat mai bun ca in 2018. Mi-as dori foarte mult sa se concretizeze constructia unei piste de sanie si bob la Busteni. Cu siguranta, daca am avea o partie ar veni multi copii la acest sport si ne-ar ajuta si pe noi” a precizat Raluca Stramaturaru.

Raluca Stramaturaru colaboreaza cu Eugen Radu Theodor. In momentul cand actualul antrenor al Ralucai s-a retras din concurs in urma unei accidentari, Stramaturaru i-a devenit „eleva” fostului coleg de lot.  Legitimati in cadrul clubului armatei romane Eugen Radu Theodor si Raluca Stramaturaru au invatat impreuna ce inseamna performanta la un nivel inalt.

Credit foto: Madalin Hincu

Pe AIMX puteti citi si despre calificarile la Jocurile Olimpice, la canotaj! Reactiile tricolorilor din Austria sunt AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea