Calin Novacescu: omul care nu oboseste niciodata

0
1850

 Calin Novacescu este antrenor de fitness la Clubul Sportiv Dinamo. Are 45 de ani si s-a facut cunoscut prin modul extrem in care a reusit sa slabeasca. La sfarsitul saptamanii trecute si-a impus un nou obiectiv: acela de a parcurge peste 50 de mii de pasi, adica mai mult decat limita pe care o poti seta, pe zi, la un smartwatch.

Calin Novacescu a facut o noua demonstratie de forta si determinare. Antrenorul de fitness de la Clubul Sportiv Dinamo a reusit sa parcurga peste 53 de mii de pasi in alergare in 7 ore. S-a intamplat la sfarsitul saptamanii. Testul a fost realizat in Complexul Sportiv Dinamo si a inclus alergari pe scari, pe banda si pe pista de atletism. In total, cel supranumit „distrugatorul” de aparate a alergat 57 de kilometri.

„Tehnologia de ultima generatie a picat, creierul uman a castigat. Am avut obiectiv de 50 de mii pasi si eu m-am dus la peste la 53 de mii. Am inceput la ora 11 dimineata si am terminat la ora 18:00. Ma simt bine, n-am mancat nimic, n-am mancat nici fructe, doar m-am hidratat dar n-am pus gura pe mancare. Ma simt ca un nou nascut, n-am nici un gram de oboseala. Nu vreau sa sfidez,  dar doar m-am incalzit. As putea sa mai continui. Pe viitor voi pregati un nou record, de slabit” – Calin Novacescu

Antrenorul de fitness nu este la prima incercare de a-si intinde limitele corpului. In urma cu un an a reusit sa slabeasca (dupa ce a folosit mai multe aparate de fitness), 6 kilograme in doar 120 de minute . Intr-o alta tentativa de a slabi in timp record „a scapat” de 4,5 kilograme in doar 45 de minute. Calin Novacescu a fost legitimat in trecut la Dinamo ca sportiv practicant de Taekwondo, iar in 2004 a participat in Korea de Sud la Academia de Taekwondo „KUKKIWON WORLD TAEKWONDO”.

 Credit Photo: aimx.ro