sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONICampionatul European Universitar, un succes al Federaţiei României

Campionatul European Universitar, un succes al Federaţiei României

Campionatul European Universitar găzduit de țara noastră a adus succes pentru echipa României în municipiul Cluj-Napoca la noua competiţie internaţională.

Campionatul European Universitar, un succes al Federaţiei României

Campionatul European Universitar, un succes pentru Ilinca Chirilă și medalie de argint pentru Mădălina Diana Stanca. A câștigat și Raul Sapataru! Loc doi pentru Robert Mihai Fratila și bronz pentru Adrian Roșoga.

“Este un eveniment care anual capacitează sute de sportivi de performanță. Totodată, anul acesta am programat Cupa României chiar înainte de Campionatul European (3-8 mai). Mi-am dorit să avem astfel o ultimă ”repetiție” pentru ceea ce ne așteaptă pe scena competițională din Spania. Am început să muncesc în urmă cu aproape 4 ani pentru a revitaliza sportul universitar. Am considerat mereu că există un potențial fantastic în rândul studenților, atunci când vine vorba despre sportul de performanță. Și mă bucur că ideile mele au găsit susținere în președintele IFBB, dr. Rafael Santonja. Așa se face că în 2023 eforturile mele s-au concretizat în prima ediție a Campionatului European Universitar, pe care am avut onoarea de o organiza acasă, în Cluj-Napoca.Le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit această competiție, atât la nivel organizatoric, cât și prin participare!“• Gabriel Toncean, Președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

Sursa foto: Ciprian Farcaș

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE