sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXNicolas Modi este numărul trei mondial în Wkf World Ranking- Kata Juniori

Nicolas Modi este numărul trei mondial în Wkf World Ranking- Kata Juniori

Nicolas Modi este numărul trei mondial la disciplina sa și se pregătește pentu luna viitoare când va evolua la etapa de Karate1 Youth League la Porec, în Croația.

Nicolas Modi este numărul trei mondial în Wkf World Ranking- Kata Juniori

Nicolas Modi este numărul trei mondial după ce anul trecut, în octombrie a obținut medalia de bronz la kata, la categoria cadeți masculin! Această performanță confirmă valoarea lui Nicolas care a arătat constanță în evoluțiile internaționale obținând medalii la cele mai importante competiții WKF, conform FRK!

Modi Alexandru Nicolas a ocupat locul 1 în clasamentul mondial mai bine de 1 an și a confirmat la nivelul său și la Campionatul Mondial.

Federația Română de Karate anunța că Modi a obținut prima medalie mondială pentru România în proba de kata din istoria karate-ului românesc!

Nicolas a progresat rapid. În 2017, la CS Kentos Karate Timișoara a făcut parte din echipa care a cucerit 9 titluri de campioni naționali. Nicolas Modi s-a remarcat la Kata și Kumite.

Numărul 1 mondial WKF, în aprilie a mai adăugat un titlu național în palmares.

În perioada 17-19 Iunie 2022, s-a desfășurat în Cehia, la Praga, cea de-a 49-a ediție a Campionatului European de Karate pentru cadeți, juniori și sportivi la nivel U21, la care au participat 1085 de sportivi, din 48 de țări.

Sportivii români au avut evoluții foarte bune, reușind să se califice în opt finale mici, pe opt categorii diferite, câștigând patru medalii de bronz pentru România. Trei dintre medalii au fost în proba de Kumite (luptă), iar Nicolas Modi a cucerit medalia de bronz la proba de Kata (exercițiu prestabilit).

Anul trecut la Cupa Memorială Sándor Péter la karate, Nicolas a fost pe podium la kata masculin.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE