Campioni la Tenis de Masa ! Rezultate la Nationalele gazduite de Buzau

375
Campioni la Tenis de Masa ! Rezultate la Nationalele gazduite de Buzau

Campioni la Tenis de Masa ! Eliza Samara si Daniela Dodean Monteiro s-au impus la dublu şi Ovidiu Ionescu alaturi de Cristian Chirita au castigat medaliile de aur. In finala feminina la dublu Eliza Samara si Daniela Dodean Monteiro le-au invins pe Tania Plaian si  pe Andreea Clapa. A fost 3 la 1. Medaliile de bronz au revenit  fetelor invinse in semifinale Irina Ciobanu si Adina Diaconu, respectiv Andreea Zanfir si Mihaela Ilie.

Campioni la Tenis de Masa ! La dublu masculin, Ovidiu Ionescu si Cristian Chirita au castigat titlul in fata tandemului Alin Spelbuş/Adrian Dodean cu 3-0. Medaliile de bronz au revenit lui Darius Toma si Mihai Nemaciuc si tandemului Cristian Pletea/Rareş Şipoş.

Campioni la Tenis de Masa ! Rezultate la Nationalele gazduite de BuzauDaniela Dodean-Monteiro a facut spectacol la Nationale! Jucatoarea de la CSM Arad a devenit dubla campioana nationala, in probele de simplu si dublu. De asemenea Daniela a fost medaliata cu argint la dublu mixt. La simplu,  aradeanca a jucat finala cu slatineanca Adina Diaconu, fosta campioana mondiala de junioare la dublu. Dodean s-a impus cu 4-2 la seturi.  In finala de la dublu mixt Daniela si-a intalnit fratele, Adrian jucator legitimat la CSM Arad. A castigat Adrian impreuna cu Irina Ciobanu (LPS Slatina). Dodean a jucat in echipa cu Ovidiu Ionescu. Scorul a fost 3 la 0. Adrian Dodean a fost la aceasta editie si vicecampion national la dublu masculin impreuna cu Alin Spelbuş. Ei au pierdut finala cu 3-0 in fata favoritilor Ovidiu Ionescu si Cristian Chirita.

Ovidiu Ionescu a oferit o declaratie pentru AIMX! Interviul integral il gasiti in urmatorul articol despre tenis de masa pe site!

„Fiecare proba este solicitanta. Am pierdut finala de la dublu mixt. Trebuie intotdeauna sa ma concentrez fiindca sunt acum jucatori tineri care pun probleme mari oricand. M-am concentrat. M-am pregatit foarte bine pentru acest concurs si ma bucur ca s-a terminat cu bine.”-Ovidiu Ionescu

Credit foto Federatia Romana de Tenis de Masa

Autor: Ovidiu Pețenghea