Campioni nationali la sarituri in apa. Succes pentru Constantin Popovici

78
Campioni nationali la sarituri in apa. Succes pentru Constantin Popovici
Sursa FRNPM

Campioni nationali la sarituri in apa. Intrecerile programate la Bacau s-au terminat cu succes pentru Constantin Popovici. Sportivul de la Steaua s-a impus in fata lui Aurelian Dragomir si a lui Teodor Zarnescu de la CS Olimpia. Nicoleta Angelica Muscalu a castigat si ea la platforma. Sportiva de la CSS Triumf Bucuresti a fost urmata de colegele Andreea Ioana Carcu si Adelyne Nazanin Ellahi.

Campioni nationali la sarituri in apa. Victorii pentru Steaua, Triumf si SCM Bacau.

Campioni nationali la sarituri in apa. Succes pentru Constantin Popovici

La juniori, Eduard Dima de la SCM Bacau a castigat in fata stelistilor Tudor Popa si Robert Butnariu. Tot la Platforma dar la Juniori A s-a impus Darius Todirascu de la Steaua. Teodor Zarnescu de la CS Olimpia si Alexandru Avasiloae de la Steaua au fost pe podium.

Andreea Ioana Cârcu de la CSS Triumf a castigat la Junioare B la un metru. Colega ei Ellahi si Marina Sandu de la CS Olimpia au completat top 3.

La junioare A Nicoleta Angelica Muscalu de la CSS Triumf a castigat in fata Mariei Casian de la Steaua. Andreea Sandu de la CS OLIMPIA a fot pe trei la intrecerea de la un metru.

La concursul rezervat senioarelor la aceasta proba a fost succes pentru Adelyne Nazanin Ellahi. Sportiva de la CSS Triumf a fost urmata de colegele Andreea Ioana Cârcu și Nicoleta Angelica Muscalu.

Campioni nationali la sarituri in apa. Succes pentru Constantin Popovici

La Platforma, junioare B cea mai buna a fost Ellahi urmata de Ioana Andreea Cârcu, iar Marina Sandu a fost pe trei.

La Platforma junioare A intrecerea s-a dat intre Nicoleta Angelica Muscalu invingatoare si Andreea Sandu.

Cel mai bun tandem a fost format din Catalin Cozma de la CSM Bacau si Ioana Cârcu de la Triumf Bucuresti.

La 3 metri junioare B s-a impus Adelyne Nazanin Ellahi. La Junioare A cea mai buna a fost Nicoleta Angelica Muscalu.

CSS Triumf a avut sportive pe toate treptele podiumului la intrecerea senioarelor, la 3 metri. A castigat Ioana Andreea Cârcu în fata lui Ellahi si a Nicoletei Angelica Muscalu.

Alexandru Avasiloae a fost cel mai bun la seniori 1 metru, la juniori A, iar la juniori B a castigat Tudor Popa de la Steaua

Rezultatele sunt publicate de FRNPM aici.

Pe AIMX aflati campionii la Natatie aici!