vineri, decembrie 8, 2023
AcasăSPORTURI DE IARNACampionii de la Rasnov! Sarituri cu schiurile de pe trambulina

Campionii de la Rasnov! Sarituri cu schiurile de pe trambulina

Campionii de la Rasnov sunt Dana Haralambie si Daniel Andrei Cacina. Dana Haralambie a castigat in fata Dianei Trambitas. Delia Folea, la cei 15 ani ai sai, a fost a treia. Daniel Andrei Cacina a reusit cele mai lungi sarituri ale zilei, cu 3.5, respectiv 2 metri peste punctul de constructie. Mihnea Alexandru Spulber a fost pe doi. In timp ce Radu Mihai Pacurar a completat podiumul. Intrecerile au fost pe trambulina K64-HS71.

Campionii de la Rasnov au concurat si pe trambulina K90-HS97, care va gazdui etape de Cupa Mondiala feminin si masculin in ianuarie, respectiv februarie 2020.

Campionii de la Rasnov! Sarituri cu schiurile de pe trambulinaDana Haralambie a castigat in fata Dianei Trambitas. Daria Chindris a fost a treia.
Daniel Andrei Cacina a castigat cu un avans de 21 de puncte. Mihnea Alexandru Spulber a fost pe locul 2. Radu Mihai Pacurar a terminat cu al treilea rezultat.

In august Daniela Haralambie a fost aproape de top 10 in cea de a doua intrecere a Marelui Premiu de vara! Dana a ocupat locul 11 pe trambulina olimpica „Le Praz” din statiunea franceza Courchevel. In acest an AIMX a marcat rezultatul istoric pentru Romania la sarituri cu schiurile! Brasoveanca Daniela Haralambie (CS Dinamo) s-a clasat pe locul 13 la Campionatului Mondial de schi nordic. Intrecerile au fost la Seefeld, in Austria. Sportiva din Sacele a adunat 220,6 puncte. Haralambie a avut sarituri de 95.5 metri si 98 de metri.

In februarie brasoveanca Daniela Haralambie s-a clasat pe locul 13 la Campionatului Mondial de schi nordic, la Seefeld, in Austria. Sportiva din Sacele a adunat 220,6 puncte. Haralambie a avut sarituri de 95.5 metri si 98 de metri.

Declaratia data de Haralambie pentru AIMX:

„M-am mobilizat si am concurat foarte bine. Am fost aproape de top 10 ! Sper sa am si clasari in primele 10! Chiar daca nu am avut rezultate atat de bune in sezonul acesta in Cupa Mondiala, am reusit cand a contat si sper ca de aici sa cresc!”– Daniela Haralambie

sursa Alex Stoica

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE