Maria Luana Grigoriu e la final de an competitional cu noi medalii in cont

0
932
Maria Luana Grigoriu e la final de an competitional cu noi medalii in cont

Maria Luana Grigoriu e la final de sezon, rapidista a castigat argint si bronz la Campionatele Europene de haltere pentru juniori si tineret la Bucureşti. Maria a obtinut argint la aruncat şi bronz la total. Anul trecut a castigat bronz la aruncat.

Maria Luana Grigoriu e la final de an competitional. A castigat toate intrecerile interne. Maria a fost pe 4 la Mondiale. La Europene a urcat pe podiumul de premiere si se gandeste la Jocurile Olimpice din 2024.

Halterofila de 19 ani este legitimată la CS Rapid. Maria Grigoriu castiga trei medalii de aur la haltere inainte de Europene.

Maria Grigoriu castiga intrecerea de la Nationalele de Tineret. Podiumul a fost completat de campioana Republicii Moldova,  Katya Tretiacova si de Mihaela Ilie de la CSS Galati. Katya concureaza pentru clubul Farul Constanta. Maria Grigoriu reusea la doar 15 ani in 2015 sa devina campioana a Romaniei.

Maria Grigoriu castiga la smuls, aruncat si la total la Nationalele de Tineret inainte de Europenele din octombrie.

Maria Luana Grigoriu a vorbit pentru AIMX despre programul de antrenament.

Maria Grigoriu face recorduri la Haltere! Aflati cate kilograme ridica„Intr-o zi de antrenament normala, ma trezesc la ora 8.30, mananc, merg la antrenament la ora 11. Este un antrenament bazat pe exercitii de forta. Dupa masa de pranz, ma odihnesc si la ora 17.30 mai am un antrenament in care lucram la tehnica pentru smuls si aruncat. Dupa toate astea iau cina si ma odihnesc sau ma recreez. Fac in jur de 10 antrenamente pe saptamana, uneori si duminica.”Maria Grigoriu

23 de medalii au castigat tricolorii la Europenele din Bucuresti! 4 de aur, 11 de argint şi 8 de bronz. Competitia este criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Anul trecut delegatia Romaniei a obtinut 20 de medalii, dintre care 8 de aur, 4 de argint şi 8 de bronz la Campionatele Europene de haltere pentru juniori si tineret. Competitia a fost la Zamosc (Polonia).