Medalii la Haltere! Aflati protagonistii din lotul Romaniei la Europenele din Bucuresti

338
Medalii la Haltere! Aflati protagonistii din lotul Romaniei la Europenele din Bucuresti

Medalii la Haltere la Campionatul European de Juniori si sub 23 de ani! Andreea Penciu este campioana europeana de juniori. Performanta a fost obtinuta la stilul smuls, cu 88 Kg. Andreea este castigatoarea medaliei de bronz, la totalul olimpic, cu 188 Kg. Andreea a concurat in limitele categoriei 59 Kg. La aruncat, Andreea a obtinut un loc 4, cu 100 Kg.

Sorina Hulpan castiga 3 medalii de bronz in cadrul categoriei 59 Kg, la Tineret. Sorina a avut 207 Kg, la total, 94 Kg, la smuls, si 113 Kg, la aruncat.  Georgiana Curt, care a concurat, in limitele aceleiasi categorii, a obtinut 3 clasari pe locurile 6.

Medalii la Haltere! Aflati protagonistii din lotul Romaniei la Europenele din BucurestiMedalii la Haltere la Europenele de la Bucuresti!


Juniorii Cristian Luca, CS Dinamo Bucuresti si Iancu Ionadi, CS Olimpia Bucuresti, au urcat pe podiumul categoriei 55 Kg.

Luca a terminat pe locul 2, la total, cu 242 Kg. Tot pe locul 2, la stilul smuls cu 110 Kg, iar, la aruncat a fost pe 4, cu 132 Kg. Iancu l-a urmat pe podiumul de la totalul olimpic, cu 240 Kg. Ionadi a terminat pe locul 5, la smuls, cu 106 Kg, si pe locul 2, la aruncat, cu 134 Kg.

Medalii la Haltere si o ceremonia de premiere care a fost oficiata de vicecampionul olimpic de la Los Angeles, Radu Gelu.

Medalii la Haltere! Aflati protagonistii din lotul Romaniei la Europenele din Bucuresti9 medalii au fost cucerite pentru Romania in prima zi de concurs la Campionatele Europene de Juniori si Tineret de la Bucuresti.
Cosmina Pana, legitimata la CSM Bacau, si Bianca Dumitrescu, CS Farul Constanta, au urcat pe podiumul categoriei 45 Kg Juniori. Mihaela Cambei a obtinut 3 medalii de argint, in limitele categoriei 49 Kg Juniori.

In cadrul categoriei 45 Kg Juniori, Bianca Dumitrescu a castigat aurul, la totalul olimpic, cu 152 Kg. Bianca a intrecut-o pe  Cosmina Pana, cu 3 Kg. La stilul smuls, Dumitrescu a terminat pe locul 2, cu 68 Kg, bronzul fiind castigat de Pana, cu 66 Kg. Aurul, la aruncat, i-a revenit tot Biancai Dumitrescu, cu 84 Kg, iar medalia de bronz Cosminei Pana cu 83 Kg.

Tot la Juniori, in cadrul categoriei 49 Kg, Mihaela Cambei a reusit sa castige 3 medalii de argint, cu 77 Kg, la smuls, 93 Kg, la aruncat, si 170 Kg, la totalul olimpic.

In cadrul categoriei 67 Kg Masculin Juniori, George Florea, CS Olimpia Bucuresti, castiga Grupa B, cu 269 Kg, la totalul olimpic, 118 Kg, la smuls, si 151 Kg, la aruncat.

In clasamentul general al categoriei 67 Kg Juniori, Emanuel Danciu a incheiat pe locul 8, la totalul olimpic, cu 274 Kg (124 Kg, la smuls, si 150 Kg, la aruncat), in timp ce George Florea s-a clasat pe locul 10, cu 269 Kg (118 Kg, la smuls, si 151 Kg, la stilul aruncat

Medalii la Haltere! Aflati protagonistii din lotul Romaniei la Europenele din BucurestiAlexandra Maricut termina concursul categoriei 55 Kg Feminin Juniori, pe locul 7, la totalul olimpic, cu 169 Kg, pe locul 7, la smuls, cu 76 Kg, si pe locul 8, la stilul aruncat, cu 93 Kg.

Sursa Federatia Romana de Haltere

Credit Foto Ana Maria Oancia

Pe AIMX aflati AICI despre performanta obtinuta pentru Romania la Jocurile Militare din Wuhan, China!

Autor: Ovidiu Pețenghea