sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONICâștigători la Campionatele Naționale de Atletism de la Craiova

Câștigători la Campionatele Naționale de Atletism de la Craiova

Câștigători la Campionatele Naționale de Atletism de la Craiova la stadionul „Nicolae Mărășescu” din Bănie, gazda finalei Campionatelor Naționale rezervate seniorilor și tineretului, la nivel U23.

Câștigători la Campionatele Naționale de Atletism de la Craiova, 269 de participanți (106 la feminin și 163 la masculin) reprezentând 82 de cluburi sportive.

Câștigători la Campionatele Naționale de Atletism de la Craiova ! Ștafeta de la 4×400 de metri de la CS Orășenesc Voluntari a alergat în 3:15,71. Au fost primii Antonio Cuturean, Denis Simon Toma, Denis Mihai Gheorghe și Sorin Alexandru Voinea. La feminin, CSM Onești a câștigat cu Monica Raluca Răduca, Xenia Berghii, Bianca Ioana Aurora Coserariu și Raisa Gabriela Diaconescu. Laviniu Mădălin Chiș s-a impus la 5000 de metri pentru CSM Craiova. La feminin a câștigat Adela Bălțoi Dumitrescu de la ACS Sportul Feroviar și CSM Caransebeș.

Câștigători la Campionatele Naționale de Atletism de la Craiova

Marian Valentin Tănase s-a impus la 200 de metri pentru CSM Constanța. Cea mai rapidă a fost Andreea Marina Baboi de la SCM Gloria Buzău. La 400 de metri garduri s-a impus pentru Vâlcea, Alexandra Ștefania Uță. Câștigător este Vlad Dulcescu de la Iași. Cristian Gabriel Voicu s-a impus la 800 de metri pentru CSM București. De la Steaua a câștigat Mihaela Claudia Bobocea. Claudia s-a impus și la 1500 de metri. Andreea Miklos a câștigat la 400 de metri. Mihai Sorin Dringo este învingător pentru Oradea.

La săritura în lungime a câștigat Gabriel Bitan de la CSM Onești. Ramona Elena Verman a câștigat pentru SCM Bacău.

Câștigători la Campionatele Naționale de Atletism de la Craiova la aruncarea greutății, Andrei Rares Toader s-a impus cu 20,52. La feminin cel mai bine a aruncat, Dimitriana Bezede de la CSM Onești. Denisa Elena Mihalcea a câștigat la aruncarea suliței pentru CSU Cluj Napoca. Alexandru Mihăiță Novac este campion pentru CSM București.

Toate rezultatele sunt postate aici!

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE