sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONITricolorele au două medalii de aur, trei de argint și una de...

Tricolorele au două medalii de aur, trei de argint și una de bronz la canotaj, în Elveția

Tricolorele au două medalii de aur la etapa de Cupă Mondială de Canotaj de la Lucerna! Au luat de trei ori argint bărcile de dublu rame feminin – cu Anghel,Vrînceanu și la masculin Cozmiuc și Bejan și barca de dublu vâsle categorie ușoară în care au concurat Cozmiuc și Dumitru.

Tricolorele au două medalii de aur! Campioanele olimpice, mondiale și europene, Simona Radiș și Ancuța Bodnar au câștigat proba de dublu vâsle la Lucerna! La patru rame s-au impus Amalia Bereș, Magda Rusu, Maria Tivodariu și Mădălina Bereș

Foto Tomas Andrei, sursa Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Bronzul a venit după un finiș extraordinar din partea echipajului de patru vâsle – Florin Enache, Ionuț Prundeanu, Andrei Cornea și Mihai Chiruță. Anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român .

Celelalte echipaje din finale s-au clasat astfel: dublu vâsle masculin (Tudosă-Arteni) -locul 4, ambarcațiunea de 8+1 feminin – locul 4, iar barca de 8+1 a băieților a terminat pe locul 4 pierzând bronzul la foto finiș.

Pentru canotori urmează ultima parte a pregătirii pentru Campionatele Mondiale de la Belgrad de la începutul lunii septembrie. Acolo se decid primele ambarcațiuni calificate la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş au cucerit medaliile de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Bled în Slovenia. Și echipajul masculin de opt plus unu a fost premiat!

Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş sunt campioane
sursa Facebook Federația Română De Canotaj

Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş au aur. Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu au argint la Europenele de Canotaj!  România a calificat nouă echipaje în finalele A de la Bled, ultimul echipaj care a obţinut prezenţa în finală pentru România este cel de dublu rame masculin, compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan.

Foto Tomas Andrei Federatia Romana De

Foto: Balint Czucz Photography

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE