Câștigători la Campionatele Naționale de Ultra Alergare. Declarația lui Corneschi

352
Câștigători la Campionatele Naționale de Ultra Alergare. Declarația lui Corneschi

Câștigători la Campionatele Naționale de Ultra Alergare. Alexandru Corneschi s-a impus la 50 de kilometri în 2:52:27.08! Este un nou record național! Nicoleta Ciortan s-a impus la feminin în 3:32:30.86! Mircea Săcară a scos 7:26:13.00 la 100 kilometri. Regina Tircomnicu s-a impus la întrecerea de 12 ore cu peste 120,00 kilometri. Laura Popescu s-a impus la întrecerea de 6 ore cu 70,90 kilometri. Claudiu Cristian Florin Gorgan a câștigat cu 85,57 kilometri și și-a bătut recordul anterior.

Câștigători la Campionatele Naționale de Ultra Alergare. La 50 de kilometri cei trei alergători din top au batut toți fostul record național.

”Am făcut echipă bună cu băieții. Mitrica nu mă așteptam să fie atât de bine antrenat. Felicitări pentru el. E un rezultat bun și pentru mine. Am pierdut un minut și 10 când am avut nevoie la toaletă. M-a costat puțin, am simțit pauzele pe parcursul cursei. Am revenit și a fost un finish tare. Sa faci foto finish la 50 de kilometri cu record național nu pot decât să fiu mulțumit. Urmează o pauză. O săptămână în care să nu mai aud de alergare!”-Alexandru Corneschi

Leonard Mitrica a terminat cursa pe doi în 2:52:33.26 la +00:06.18 de câștigătorul Corneschi.

”M-am gândit că va fi un finish greu! Mă bucur că și pe plat am mers bine. Ne-am motivat unul pe altul și era de așteptat ca la finish cine e mai puternic să câștige.”

Câștigători la Campionatele Naționale de Ultra Alergare. Declarația lui Corneschi

George Șurlea a bătut și el fostul record național. A terminat pe trei în 2:58:34.54 la 50 de kilometri, după Corneschi și Mitrica.

”A fost o cursă foarte grea! Colegii mei și adversarii mei direcți au plecat foarte tare și au menținut un tempo senzațional până la capăt. Am încercat să-i ajung dar nu am reușit. Am obținut medalia de bronz. Este primul meu concurs atât de lung. Am suferit pe final neavând alergări mai lungi de 30 de kilometri. La ultimii doi kilometrii am pierdut foarte mult. Sunt fericit că am prins după acest rezultat echipa de mondiale!”

Pe AIMX aflați aici vești și din turul Turciei la ciclism unde concurează Eduard Grosu!

Autor Ovidiu Pețenghea