Eduard Grosu îl sprijină pe Jose Manuel Diaz pentru victorie în Turul Turciei

109
Eduard Grosu îl sprijină pe Jose Manuel Diaz pentru victorie în Turul Turciei
sursa Eduard Grosu Fan Club

Eduard Grosu îl vrea câștigător pe spaniolul Jose Manuel Diaz. Edi a terminat pe locul 11 etapa a 6-a din Turul Turciei. Atât el cât și toată echipa Delko au muncit pe toata durata etapei pentru a-l proteja pe liderul clasamentului general,Jose Manuel Diaz. Etapa a 6-a din Turul Turciei a început cu rutierul iberic leader în clasamentul general după ce Jose Manuel Diaz s-a impus în etapa regină.

Eduard Grosu îl susține pe spaniolul Jose Manuel Diaz în tentativa de a câștiga Turul Turciei.

La Konya, Edi a terminat pe 10 în prima etapă. A urmat clasarea pe 9 în etapa a 3-a din Turul Turciei,câștigată de Mark Cavendish!

Eduard Grosu îl sprijină pe  Jose Manuel Diaz pentru victorie în Turul Turciei

Din cauza vremii nefavorabile,organizatorii Turului Turciei au scurtat prima etapă. S-a optat pentru o etapă scurtă,de doar 72 kilometri favorabilă sprinterilor. Pe lista lor este și Jakobsen,aflat la debut după accidentul teribil de anul trecut din Turul Poloniei. Accidentul poate fi urmărit aici!

La două zile după accident, Fabio Jakobsen s-a trezit intubat într-un spital de terapie intensivă din Polonia. Fabio Jakobsen a revenit în competiţie la opt luni după accidentul grav suferit în Turul Poloniei!

Olandezul în vârstă de 24 de ani participă în perioada 11-18 aprilie la Turul Turciei, competiție la care Eduard Grosu adună clasări în top 10.

Anul trecut, Eduard Grosu a adunat 7 medalii la întrecerile de la Plovdiv. Edi a concurat în probele programate trei zile pe Velodrom. Grosu a obținut două titluri naționale la Elimination Race și Tempo Race. Alte două medalii, dar de argint i-au revenit lui Edi la Keirin și Sprint. Trei medalii de bronz au fost cucerite la Scratch,Point Race și Omnium.

Edi este un model pentru cei care viseaza să-i calce pe urme. Grosu a câștigat anul trecut și Turul României. Edi a îmbrăcat apoi tricoul albastru pentru cel mai bine plasat rutier la general după etapa a 3-a în Turul Luxemburgului.

Două noi recorduri au fost stabilite la Naționale! La 200 metri, s-a impus Szabó Norbert! La 4000 metri, urmarire individuală, recordul a fost stabilit de Daniel Crista.

Pe AIMX aflați vești de la Campionatul Național de alergare pe șosea: informații, foto și LIVE VIDEO de la Arena Națională.