Castigatori la Timisoara City Marathon! Top 3 si la Semimaraton

351
Castigatori la Timisoara City Marathon! Top 3 si la Semimaraton

Castigatori la Timisoara City Marathon! Crina Buzgan s-a impus la Maraton in 3:08:18. Silviu Stoica s-a impus in 2:35:22. Liliana Maria Dragomir a fost cea mai buna la semimaraton cu timpul 1:24:14. La masculin a castigat Ionuț Marius Dumitru in 1:11:19.

Castigatori la Timisoara City Marathon! Concurentii au alergat pe pista de biciclete ce duce spre Timisoara din localitatea Otelec.

O cursa clasica pe un traseu de 32 kilometri (asfalt), plus 10 kilometri prin parcurile de pe malul Begai si prin istoricul cartier Fabric. Linia de finish a fost pe stadionul Stiinta, al echipei Universitatea Politehnica Timisoara.

Castigatori la Timisoara City Marathon! Top 3 si la Semimaraton

Traseul poate fi vizualizat aici. S-a impus Crina Buzgan in 3:08:18. Pe doi a terminat Alina Preda in 3:17:46. Top 3 a fost completat de Dana Maria Ivasc(3:28:09).

”A fost primul meu maraton de asfalt. L-am fugit fara antrenamente specifice pentru maraton, avand in vedere ca anul acesta a fost dificil si nu am stiut ca o sa ajung sa particip si la un maraton de asflat. Am alergat constat tot maratonul. Am reusit sa tin acelasi ritm si sa am energie pana la final. Traseul a fost in linie dreapta, s-a pornit din localitatea Otelec si finisul a fost pe stadionul Univerisitatii Politehnica din Timisoara. Competitia a fost organizata foarte bine avand in vedere restrictiile legate de Covid. Eu sunt multumita de rezultatul de astazi si sunt sigura ca pot scoate si timp mai bun pe maraton. ” Crina Buzgan

Silviu Stoica s-a impus in 2:35:22.
Claudiu Cristian Gorgan a fost al doilea la maraton in 2:42:41. Pe podium a fost si Nicolae Balan cu finish in 2:44:45.

Semimaratonul a fost castigat de Ionuț Marius Dumitru in 1:11:19. David Beniamin Anton a fost pe doi cu finish in 1:11:39. A urcat pe podium si Tudor Sevciuc dupa o alergare finalizata in 1:12:34.

Castigatori la Timisoara City Marathon! Top 3 si la Semimaraton

Liliana Maria Dragomir s-a impus dupa 1:24:14. A doua clasata a fost Yasmina Claudia Tămășilă cu finish in 1:27:51. Anastasia Fotu a fost pe trei cu timpul 1:29:10.

Aici aflati si premiile oferite de organizatori.

Castigatori la Timisoara City Marathon! Top 3 si la Semimaraton

Timisoara City Marathon vrea sa devina un eveniment cu traditie atat local, in viitoarea Capitala Europeana a Culturii, cat si pe plan european. In cadrul competitiei participa toti cei care iubesc sportul si experientele noi, indiferent de oras sau tara.

Pe AIMX aflati aici si despre cele noua medalii castigate pentru Romania la Campionatele Balcanice de alergare montană.

Autor: Ovidiu Pețenghea