Liliana Maria Dragomir castiga la Timisoara. Semimaraton cu start din Otelec

120
Liliana Maria Dragomir castiga la Timisoara. Semimaraton cu start din Otelec
Sursa Timisoara City Marathon

Liliana Maria Dragomir a concurat din nou in Romania dupa participarea la Mondialul de Semimaraton din Polonia. Liliana Maria Dragomir s-a impus dupa 1:24:14. A doua clasata a fost Yasmina Claudia Tămășilă cu finish in 1:27:51. Anastasia Fotu a fost pe trei cu timpul 1:29:10. Semimaratonul a fost castigat de Ionuț Marius Dumitru in 1:11:19. David Beniamin Anton a fost pe doi cu finish in 1:11:39. A urcat pe podium si Tudor Sevciuc dupa o alergare finalizata in 1:12:34.

Liliana Maria Dragomir a facut ”personal best” la Mondialul de Semimaraton din Polonia

Romania a fost reprezentata de Nicolae Soare, Adela Paulina Bălţoi, Liliana Maria Dragomir, Adriana Nelson, Elena Adelina Panaet şi Roxana Elisabeta Rotaru. Ambasadoarea competitiei este Constantina Diță.

”La Campionatul Mondial din Polonia am realizat record personal si m-am clasat pe locul 71. A urmat intrecerea de la Timisoara. A fost un traseu frumos in acelasi timp a fost si dificil din cauza șoselei umede. Startul a fost dat din afara orasului, cu sosire pe stadion. Felicitări organizatorilor, totul a fost foarte bine. Sunt bucuroasa de locul obținut.”

Pentru castigatoarea de la Timisoara urmeaza intrecerea de la Severin.

”Concursul de la Timisoara a fost pentru mine un antrenament reusit. Experienta din Polonia a fost una de exceptie. La Campionatul Mondial din Polonia am reusit sa imi fac un nou timp pe cursa de semimaraton. Sunt foarte fericita pentru reusita mea din Polonia. Am alergat in 1:14.02.”

La individual, la Mondial, patru dintre cei sase atleti ai Romaniei au obținut PB-uri la finalul cursei din Polonia. Rezultate:
Feminin: Roxana Rotaru – locul 69 (1:13:45 – PB), Liliana Maria Dragomir – locul 71 (1:14:02 – PB), Elena Adelina Panaet – locul 83 (1:15:33 – PB), Adela Paulina Bălțoi – locul 95 (1:19:02 – SB) și Adriana Nelson – DNF.
Masculin: Nicolae Soare – locul 63 (1:03:14 – PB).

Pentru Liliana Maria Dragomir urmeaza Campionatul National de Semimaraton – Seniori, U23, U20, la Drobeta Turnu Severin, pe 14 noiembrie.

Pe AIMX gasiti aici si declaratia castigatoarei de la Maratonul de la Timisoara.

Autor: Ovidiu Pețenghea