Câștigători la Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră!Grosu e primul!

92
Câștigători la Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră!Grosu e primul!
Sursa Facebook, Turul Ciclist CELCO - Marea Neagra

Câștigători la Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră! Grosu a câștigat evenimentul. Mihnea Harasim a fost primul la U23. Andrei Neagu a fost cel mai bun junior. Andrei Constantinescu s-a impus la cadeți. Cosmin Bidilici a fost cel mai rapid la Master 1. Filip Grigorescu s-a impus la Master 2. Valentin Toma a câștigat la Master 3. Costin Comșa a fost premiat pentru evoluția la paracycling.

Câștigători la Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră! Eduard Grosu și Maria Stancu se impun. Maria s-a impus și la U23. Alexandra Cioclu a câștigat la junioare. Iana Balteș s-a impul la cadete. Corina Gulei a câștigat la Master.

Au fost două ture spectaculoase, cu participanți talentați care au trecut cu brio provocările întâlnite și au arătat că sunt adevărați campioni la ediția a III-a, 2023.

sursa Facebook, Bogdan Coman

Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră o experiență cu adevarat faină. O singură zi de concurs, două probe: Contratimp 7km la ora 11;Fond 130 km la ora 13.00. Felicitările mele pentru Mattew Denis Piciu și Leonard Barbu. Cei doi au stat toată ziua în evadare, vorbind despre proba de Fond.Domnilor, jos pălăria!Felicitari, Mihnea Harasim, pentru munca titanică pe care ai depus-o pentru a închide ecartul dintre grupul urmaritor și evadaţi. Bravo pentru locul 2 obținut la finalul competiției. Grosu Eduard Michael felicitări pentru victoria la General. Tricoul galben s-a așezat perfect pe umerii tăi. M-am bucurat enorm să văd la Start aliniată echipa CSA Steaua București. Georgiadis Georgios ,toată stima pentru munca pe care o depui pentru a face ca lucrurile să meargă bine înainte.Ei au fost cei care au închis podiumul prin Cristian Raileanu. Bravo!Gânduri de recunoștință merg catre cei care îmi sunt alături și anul acesta, susținând visul meu nebunesc.”-a postat pe pagina de socializare Bogdan Coman.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea