Cătălin Atănăsoaei a vorbit despre succesul la Beiuș Running

0
865
Cătălin Atănăsoaei a vorbit despre succesul la Beiuș Running
Claudiu Gorgan și Cătălin Atănăsoaei

Cătălin Atănăsoaei a câștigat la Beiuș Running întrecerea de 10 kilometri. Cătălin a fost cronometrat în 33:57. Pe doi s-a clasat sportivul de la CSM Sighișoara, Rareș Mikloș a încheiat în 34:02.

Cătălin Atănăsoaei a câștigat Beiuș Running la 10 kilometri, probă unde a triumfat și Mădălina Florea.

Cătălin Atănăsoaei a vorbit despre succesul la Beiuș Running

”A fost un concurs foarte bine organizat! Felicitări tuturor organizatorilor și în special bunului meu prieten Marcel Laza și ii mulțumesc pe aceasta cale invitației și de încrederea pe care a avut-o în mine. Am reușit să câștig proba de 10 kilometri cu un nou record al traseului. A fost un eveniment la care s-au aliniat la linia de start campioni și alergători la Campionatul Național de Cros Master. Au fost Mariana Parju și Ionuț Parju. Ocupând locul 3 la gategorie Master +50 Mariana și Ionuț Parju ocupând locul 2 Master +35.. În concluzie un eveniment reușit unde îi invit la anul și pe ceilalți doritorii de alergare și mișcare în aer liber.”

Au avut loc două probe importante 21 km si 10 km precum și cursa populara 2km precum și 4 curse pentru copii pe categorii de vârstă. Startul și premierea au fost oficializate de Constantina Diță. Conform lui Laviniu Pantea la 21 km au fost rezultatele:

1 Marius Ionescu 2 Ionuț Zinca 3 cristian Moșoiu !

1 Ionela Dobrita 2 Crina Buzgan 3 Corina Cotenciu !

Beiuș Running Day este o competiție organizată de fostul atlet Marcel Laza. La competiție au luat startul atleți de valoare, ridicând nivelul acesteia.

Beiuș Running Day întrecere câștigată de Mădălina Florea.Elena Pagu a concurat!

”Beiuș Running day a fost o competiție aparte. Felicitări în primul rând celor implicați pentru că au reușit să facă într-un oraș atât de mic, o competiție atât de mare, bine organizată. Cursa de 10km a fost una pe placul meu deoarece traseul a fost o combinație între șosea și pădure. Mă bucur că am reușit să câștig din nou. Felicitări în primul rând Marcel Laza și Laviniu Pantea pentru ce ati reușit să faceți! Cursă bine organizată, oamenii implicați și premii pe măsură. Un mare bravo și cu siguranță îmi anunț de acum prezența la următoarea competitie. Atunci când câștigi singurele cuvinte care îți descriu starea sunt cele de fericire și mulțumire. Mulțumesc celor care îmi sunt mereu alături pe lângă antrenor și familie. Tot la această competiție a luat startul Elena Pagu (95ani) care cu siguranță reprezintă sursă de inspirație pentru multă lume.”Mădălina Florea

Pe AIMX citiți aici despre Cătălin Preda și Constantin Popovici care au început tare Red Bull Cliff Diving 2021