Cezar Juratoni e supravietuitorul din perioada de criza. Box si rezistenta

0
909
Cezar Juratoni e supravietuitorul din perioada de criza. Box si rezistenta

Cezar Juratoni este pugilist campion la juniori, tineret si a trecut la profesionism unde are 11 victorii si un egal. Cezar este fratele lui Bogdan vicecampion european in Belarus in 2013. Bogdan a obtinut medalia de bronz la Mondiale in 2011 la Baku.

 

Cezar Juratoni mizeaza pe rezistenta fizica si pe inteligenta in aceasta perioada solicitanta care il testeaza pana la limita supravietuirii.

Cezar Juratoni s-a remarcat in primul sezon al show-ului „Survivor Romania” in jungla din Dominicana.

Boxul romanesc a avut traditie in familiile de campioni. Fratii Batranu imediat dupa razboi, fratii Simion dupa revolutie, clujenii Morovan la inceputul anilor 90. O alta pereche de frati in boxul romanesc este cea formata din Bogdan si Cezar Juratoni.

Cezar a inceput seria de victorii la profesionisti in fata cehului Martin Horak. Dupa succesul din 2014, au urmat doua victorii prin KO tehnic in fata marocanului Ahmid Laghmouchi si succesul in fata croatului Aleksandar Todorovic. Dupa victoriile din 2015, Cezar Juratoni l-a invins la Circul de Stat din Bucuresti pe maghiarul Gabor Farkas . Tot in 2016, la Circ, Juratoni l-a invins pe bulgarul Mladen Manev.

Cezar Juratoni e supravietuitorul din perioada de criza. Box si rezistenta

Seria de victorii la profesionisti a continuat pentru Cezar Juratoni la Timisoara. In Sala Constantin Jude, Juratoni l-a invins prin ko tehnic pe Paata Aduashvili din Georgia. Tot in 2017 Cezar Juratoni a boxat la Buzau contra lui Giorgi Tevdorashvili. A fost tot victorie pentru reprezentantul Romaniei prin KO tehnic.

In 2018 Cezar Juratoni a boxat la Oradea. Bosniacul Elvis Smajlovic nu a rezistat in fata lui Cezar. Dupa doua luni, Juratoni urca in ring si-l infrunta la Varpalota, in Ungaria pe italianul nascut in Maroc, Yassine Habachi. A fost primul egal dupa 8 victorii consecutive!

Cezar si-a reluat seria de victorii tot in 2018 in septembrie. Juratonii l-a invins tot in Ungaria, dar la Kalaszi Sporthall, Budakalász pe Soso Abuladze din Georgia.

In noiembrie 2018, Juratoni a castigat dupa KO in fata lui Mirnes Denadic . Bosniacul a pierdut in Sala Polivalenta din Arad.

Cezar Juratoni e supravietuitorul din perioada de criza. Box si rezistenta

Anul trecut Cezar a castigat dupa KO tehnic in fata lui Ermin Avdic, in Ungaria, la Sporthall Budakalász, Budakalász.

Pe AIMX puteti citi aici si despre multiplu campion al Romaniei la maraton si semimaraton, implicat in concursurile de Masters.