Charly Ski Club si seria de competitii de schi alpin din aceasta primavara

0
1292
CharlySki si seria de competitii de schi alpin din aceasta primavara

Charly Ski Club  este porecla sub care activeaza Mihail Pop (Antrenor & Team Lead la Clubul CharlySki) Mihail promoveaza seria de intreceri Cupa Clabucet Predeal, Cupa Clabucet Azuga si Cupa Clabucet Busteni. AIMX a stat de vorba cu Mihail Pop de la inceputul acestui an. Detalii despre Cupa Clabucet aici!

Charly Ski Club organizeaza Cupa Clabucet Azuga( 3-03-2019). Avem vesti de la  Cupa Clabucet Busteni al doilea eveniment din seria celor trei concursuri!

„Aproximativ 100 de participanti au evoluat la Cupa Clabucet Busteni. Au venit din Cluj, Sibiu, din toata tara. Abigel Balog a castigat la categoria 2008-2009! Ea a avut cel mai bun timp al concursului. A batut si timpul baietilor. Iancu Olteanu baiatul de la clubul meu a castigat la categoria 2008-2009. La anul imi propun sa fac un campionat din cele trei Cupe. Cine castiga un concurs sa aiba un anumit punctaj. Urmeaza Cupa Clabucet Azuga. „-Mihail Pop

Va prezentam lista castigatorilor de la Cupa Clabucet Busteni! Rezultatele complete aici!

La fete (an de nastere maxim 2012) a castigat Carina Purcaru in fata Emmei Muresan. Sabina Orzan a fost pe 3. La baieti s-a impus Robin Kehaian in fata lui David Moaca. Pe trei a incheiat Petru Albulet.

La fete(ani de nastere 2010-2011) a castigat Sara Panturu. Pe doi a fost Ilinca Albulet. Pe trei a incheiat Ariana Rab. La baieti s-a impus Matyas Balog in fata lui Cezar Simion. Pe trei a incheiat Andrei Terbes.

La fete(ani de nastere 2008-2009) Abigel Balog a castigat in fata Elenei Muresan. Pe trei a fost Serena Raduly. La baieti a castigat Iancu Olteanu de la CharlySki Club. Podiumul a fost completat de David Oancea de la CSS Sinaia si de Matei Drilea de la CSS Predeal. 

Cupa Clabucet, este un concurs Open pentru copiii pana la 12 ani. Organizatoarea este Asociatia Clubul Sportiv Charly.

Evenimentele se tin pe partiile Clabucet-Predeal, Kalinderu-Busteni,Sorica, Azuga. Cupa Clabucet Azuga ( 3-03-2019)incheie anul acesta seria evenimentelor lui CharlySki! Pentru inscrieri la Cupa Clabucet Azuga intrati aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea