vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCICLISMCiclistul Rareș Alecu termină pe doi la categoria de vârstă cursa din...

Ciclistul Rareș Alecu termină pe doi la categoria de vârstă cursa din Spania

Ciclistul Rareș Alecu se remarcă în CIRCUITO DIPUTACION DE SEVILLA – LAS CABEZAS DE SAN JUAN, cursă organizată sub egida Federación Andaluza de Ciclismo.

Ciclistul Rareș Alecu termină pe doi la categoria de vârstă cursa din Spania

Ciclistul Rareș Alecu termină pe doi întrecerea andaluză. Obiectivul principal în 2023 este să fie campion XCO.

Practic sportul acesta de la vârsta de 9 ani, când am participat cu succes la prima mea cursă în țară, unde am reușit să obțin locul 2 la un concurs de MTB de la Babadag.

Rareș Alecu are 20 de ani și de la locul 2 la un concurs de MTB de la Babadag acum a ajuns pe doi la o întrecere internațională, în Spania. Are numeroase reușite: podiumuri la Campionate Naționale de Cross Country Olimpic pe parcursul anului 2019 – Vicecampion la Campionatele Naționale de Cross Country Short Track de la Cluj din 2022- la Banyoles Spania, în 2022, la o clasică a MTB-ului de renume mondial – nivel Horse Class, a reușit să termine cursa la jumătatea plutonului, rezultat care i-a confirmat că eforturile duc la rezultate.

Ciclistul Rareș Alecu termină pe doi la categoria de vârstă cursa din Spania


”Voi participa, în lunile care urmează, la  competițiile de XCO de la Chelva și Banyoles – Spania, precum și la Verona, în Italia. Sunt curse pregătitoare pentru cele mai importante concursuri de anul acesta, Nove Mesto ( Cupa Mondială) din mai și Campionatele Naționale din această vară.
Pentru sezonul acesta, obiectivul meu este să câștig Campionatul Național de XCO. Iar pentru următorii ani, mi-am propus să ajung la capacitatea de a  îmbina un mental perfect cu fizicul optimizat la maxim  pentru performanța ciclistică.
În ultima perioadă sunt propriul meu antrenor. Îmi place foarte mult acestă postură. Consider că a fi cel mai bun nu stă doar în fizic și mental, ci și în arta de a cunoaște și a perfecționa ceea ce aflu despre mine.” 

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE