Claudia Prisecaru s-a intrecut pentru victorie in Ungaria la 5000 de metri. A facut PB

408
Claudia Prisecaru s-a intrecut pentru victorie on Ungaria la 5000 de metri. A facut PB

Claudia Prisecaru s-a deplasat in Ungaria la Veszprem. Atleta nascuta pe 2 septembrie 1997 a reusit cel mai bun rezultat personal in cursa de 5000 de metri. Claudia a alergat in 16:26:26!

Claudia Prisecaru a terminat pe locul doi in concursul din Ungaria. Atleta de 22 de ani are in program curse in serie pe trei distante diferite in Ungaria.

Claudia este antrenata de Cristian Orza. Sportiva din Focsani va alerga si 800 metri la Debrecen – 6 iulie si 1.500 metri la Veszprem – 9 iulie.

Claudia Prisecaru s-a intrecut pentru victorie on Ungaria la 5000 de metri. A facut PB

”Am venit la concurs in special pentru a avea un antrenament in pista avand in vedere perioada care a fost! Aveam nevoie sa vad si la ce nivel sunt stiind ca ne-am pregatit cum am putut. Sincer, am revenit in cantonament destul de fresh si dornica de fuga. Mi-a lipsit cel mai mult programul la care eram adaptata de cativa ani incoace. Momentan sunt sanatoasa si cred ca e cel mai important lucru! Inca astept ca totul sa fie ca la inceput pentru a concura si in tara.”-Claudia Prisecaru pentru AIMX

Claudia a vorbit si pentru siteul Federatiei Romane de Atletism

“Pentru prima cursă de acest gen în 2020, timpul este chiar ok. Să nu uităm că am trecut cu toții peste o perioadă foarte dificilă în această primăvară” -Claudia Prisecaru

Claudia este medaliata cu bronz la Campionatele Europene sub 23 de ani in proba de 3000 de metri obstacole. Recordul personal anterior la 5000 de metri era de 16:37.91. In Ungaria a alergat in 16:26:26 !

Claudia Prisecaru s-a nascut la Focsani. A urmat Liceul cu Program Sportiv din orasul natal (2016) si Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor din Bucuresti. Este pregatita de profesorul Cristian Orza si face parte din Lotul National de senioare al Romaniei.

Pe AIMX puteti citi aici si despre Robert Hajnal care alearga pe „taramul zeilor” la Olympus Mythical Trail, Grecia!

Autor Ovidiu Pețenghea