Corneschi, Necula şi Ionescu sunt în topul 3 al românilor la OMV Petrom Bucharest Half Marathon

0
163
Corneschi, Necula şi Ionescu sunt în topul 3 al românilor la OMV Petrom Bucharest Half Marathon
sursa Bucharest HALF MARATHON

Corneschi, Necula şi Ionescu au concurat la întrecerea de Semimaraton, una din cele șapte curse din cadrul OMV Petrom Bucharest Half Marathon, la care au participat aproximativ 15.000 de alergători.

Corneschi, Necula şi Ionescu sunt în topul 3 al românilor la OMV Petrom Bucharest Half Marathon
sursa Facebook, Nicoleta Ciortan

Corneschi, Necula şi Ionescu sunt remarcați la Semimaraton, cu Nicoleta Ciortan prima româncă, urmată de Alina Eremia şi de Andreea Lucaci. Atletul etiopian Berihun Yerga a câştigat, iar Cynthia Kosgei Chepchirchir, din Kenya a fost cea mai rapidă la OMV Petrom Bucharest Half Marathon.

”După o căzătură zdravănă pe la kilometrul 10, un loc 4 obținut! Mulțumesc celor care m-au ajutat pe traseu, cu un pansament ( din poze sper să aflu), tuturor susținătorilor!”-a postat pe pagina de socializare Nicoleta Ciortan.

Cynthia Kosgei Chepchirchir, din Kenya a fost urmată de Lilian Jepkemboi Lelei şi de Shamilah Tekaa Kipsiror.

La masculin, sportivii din Kenya, Kipchirchir Sosten, Peter Mwaniki Njeru şi Abraham Akopesha au completat top 4.

Alexandru Corneschi a fost pe locul 5 la general, urmat de Robert Necula şi de Marius Ionescu plasat pe locul 9 la general.

Mădălina Elena a făcut un record personal.

”Sunt mândră de mine și pentru tot ce am realizat până acum. Mulțumesc antrenoarei mele Elena-Erzilia Timpau pentru sprijinul acordat, părinților mei.”-a postat atleta pe pagina de socializare după 34:20 la OMV PETROM Bucharest Half Marathon 10km.

În topul FRA la Masters în clasamentul general Nicoleta Ciortan – C.S.M. Danubiu Tulcea – F45, este prima cu titlul de campioană mondială ȋn proba de 8 kilometri Cross Country şi lider european la semimaraton, Iulică Alexe – C.S. Mişcarea C.F.R. Bucureşti – M60, campion al lumii la 2000 metri obstacole şi medaliat cu bronz cu echipa României de semimaraton.

Sursa Federaţia Română de Atletism

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Pe AIMX citiți aici și vești din Natație!