Mihaela Nunu face un nou personal best! A alergat la Bucharest Half Marathon

139

Mihaela Nunu face un nou personal best! A alergat la Bucharest Half Marathon. Cynthia Kosgei Chepchirchir, din Kenya a fost urmată de Lilian Jepkemboi Lelei şi de Shamilah Tekaa Kipsiror.

Mihaela Nunu face un nou personal best! A alergat la Bucharest Half Marathon

Mihaela Nunu face un nou personal best! 1:25,46! La masculin, cel mai bine plasat român este Alexandru Corneschi care a fost pe locul 5 la general, urmat de Robert Necula şi de Marius Ionescu plasat pe locul 9 la general.

Atletul etiopian Berihun Yerga a câştigat, iar Cynthia Kosgei Chepchirchir, din Kenya a fost cea mai rapidă la OMV Petrom Bucharest Half Marathon.

La masculin, sportivii din Kenya, Kipchirchir Sosten, Peter Mwaniki Njeru şi Abraham Akopesha au completat top 4.

Adela Bălțoi Dumitrescu a făcut un nou record personal în cursa de 10 kilometri la Bucharest HALF MARATHON cu 34’03.

„Sunt foarte mandră de mine, a 4-a cursă cu record personal. Mulțumesc organizatorilor și tuturor celor care m-au încurajat. Până la kilometrul 9 eram pe poziția a 3-a și am reușit în ultimii 300 de metri să mă impun, ultimul km l-am alergat în 2’54”. O cursă frumoasă cu oameni deosebiți!”-a postat pe pagina de socializare, Adela.

La cursa 10k, Adela Dumitrescu a fost urmată de Avramova Devora(Bulgaria) cu timpul 00.34.05 și de Mădălina Sîrbu 00.34.21.

La cursa 10k, Andrei Rusu a fost urmat de Ivan Siuris cu timpul 00.30.43 pe locul 2 și de Bogdan Holubaș cu timpul 00.32.51 pe locul 3.

La ștafetă a câștigat echipa ”Spartani pe stil adevărat” cu timpul 01.07.56.

”După o căzătură zdravănă pe la kilometrul 10, un loc 4 obținut! Mulțumesc celor care m-au ajutat pe traseu, cu un pansament ( din poze sper să aflu), tuturor susținătorilor!”-a postat pe pagina de socializare Nicoleta Ciortan.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!