Cosmin Nedelea se impune la Campionatul Național de patinaj viteză pe role.

24
Cosmin Nedelea se impune la Campionatul Național de patinaj viteză pe role.

Cosmin Nedelea se impune la Campionatul Național de patinaj viteză cu două recorduri naționale în prima zi la 500&1500 de metri. Și patru recorduri în total.

Cosmin Nedelea se impune la Campionatul Național de patinaj viteză pe role.

Cosmin Nedelea se impune la Campionatul Național de patinaj viteză pe role. Au urcat pe podiumul de premiere și Adrian Fierar și Robert Nechita.

”2 recorduri naționale în prima zi la 500&1500 metri cu un patinaj ca la carte și alte 2 recorduri naționale în ziua a doua la probele de 1000&3000 de metri. Sunt campion național absolut, fiind printre singurii patinatori din istorie, dacă nu chiar singurul care reușește să doboare 4 recorduri într-o singură competiție. Am reușit să îmi mențin acest titlu, al 5-lea an consecutiv ( vorbim de categoria seniori ). Mă bucur că am putut să ofer show pentru public și doresc să mulțumesc echipei și antrenorului meu Bogdan Stanescu care își dă interesul și sufletul pentru patinaj.”

Sezonul de role este gata. Urmează sezonul de gheață. Calificările pentru Cupe Mondiale!

Cosmin Ionuț Nedelea, cunoscut și sub numele de Mex, este multiplu campion național la seniori. Născut în a treia zi de mai în 2000, la Brașov s-a apucat de patinaj viteză in august 2008. Este multiplu campion si recordmen național pe role și pe gheață!

Sportivii Coronei Brașov, Mihaela Hogaș și Cosmin ”Mexx” Nedelea, doboară din nou recordurile naționale.

La Campionatul Național de Patinaj Viteză pe role de la Cluj-Napoca, Mihaela și Cosmin au devenit din nou campionii României!

Mihaela Hogaș e multiplă campioană pe gheață și pe role!

 1500 m – 2.17.52 – Record național 

 500m – 0.43.70 – Record național 

Bianca Stănică și Robert Nechita au concurat la poliatlon. Au fost pe podium cu locuri 2 și 3.

Bogdan Stănescu, antrenorul Coronei Brașov are un medaliat la masculin în Cupele Mondiale și speranțele cresc pentru sezonul următor și pentru dezvoltarea patinajului viteză în România!

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea