Cristi Ciocan urca in ring la Nantes impotriva lui Tony Yoka, campion olimpic la RIO

1052

Cristi Ciocan vs Tony Yoka este cel mai important meci al galei ce se desfasoara vineri, 28 noiembrie, in H Arena din Nantes. Galateanul din Pechea, poreclit „THE HAMMER”, va urca in ring impotriva lui Tony Yoka, speranta Frantei la categoria grea. Yoka a trecut la profesionisti dupa ce a cucerit aurul olimpic la RIO si are 8 victorii din tot atatea meciuri ( 7 prin knock-out). Cristi Ciocan a vorbit in exclusivitate pentru aimx.ro despre importanta acestui meci.

Cristi Ciocan are in palmares 30 de meciuri la profesionisti: 24 de victorii si 6 infrangeri

Romanul din Pechea are 33 de ani, 112 kilograme si 1.88 m inaltime. De partea cealalta, francezul, nascut la Paris in 1992 are 2 metri si un centimetru inaltime si 100 de kilograme. Yoka este primul campion olimpic din istoria Frantei la categoria super-grea.

Ciocan a urcat ultima data in ring in martie 2019 cand a pierdut in fata cubanezului Oritz, actualul numar 5 mondial la super-grea. Ar fi trebuit sa boxeze in aceasta toamna si impotriva britanicului Allen, dar s-a infectat cu noul coronavirus si partida a afost anulata.

Tony Yoka despre Ciocan: „Am in fata cel mai valoros adversar de pana acum in meciurile disputate la profesionisti”

Meciul va avea 10 reprize a cate 3 minute. Cristi Ciocan a vorbit intr-un material VIDEO exclusiv aimx.ro despre super meciul cu Tony Yoka.

https://www.youtube.com/watch?v=1i5nx87_Sdg

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit VIDEO/PHOTO: Benea Marinachi, Nantes, Franta