Remarcați la Campionatele Naționale de Judo pentru veterani.

284
Remarcați la Campionatele Naționale de Judo pentru veterani.

Remarcați de la CS Unirea Focșani sunt la categoria 81 kilograme Adrian Moldoveanu campion național și Anton Nicu medaliat cu bronz. De la Tora Oradea, Aurel Gavriș (M3, +100 kg) și Valentin Radu (M1, -100 kg) au fost medaliați cu aur. Cristian Derecichei (M3, -73 kg) și Tudor Moțiu (M3, -66 kg) sunt medaliați cu argint. Jo Aron (81 kg) a fost medaliat cu bronz.

Remarcați la Brașov sportivii de la Oradea, l-au avut în mare formă pe multiplu medaliat european la categoria master, Aurel Gavriș.

Gavriș a câștigat prin ippon toate cele 4 confruntări din limitele categoriei super-grea.

La echipe clubul orădean s-a clasat pe primul loc, învingând în finală echipa gazdă, din Brașov. S-au luptat și au câștigat pentru Oradea, Aurel Gavriș și Valentin Radu.

 Sătmăreanul Pelcz Attila continuă tradiția celor 13 ediții la care a fost mereu prezent. Din cauza pandemiei, la Poiana Braşov au ajuns doar 65 de participanţi din toată ţara. La individual, Attila Pelcz a intrat în concurs la M5, 90 de kilograme, unde a cucerit medalia de argint.

Tilul de campion naţional a fost cucerit de Pelcz Attila în proba echipelor. Echipa mixtă din care a făcut parte sătmăreanul Attila Pelcz a câştigat toate confruntările.

Remarcați la Campionatele Naționale de Judo pentru veterani.

 Mariana Dumitraşcu a avut o evoluţie excelentă. A obținut titlul de campioană naţională la categoria 70 kilograme F4. Mariana este născută pe 04 mai 1977. A început să practice judo în 1989 la Clubul sportiv Voinţa Galaţi sub îndrumarea profesorului Gheorghe Cercaev Gheorghe, după care a trecut la C. S. S. 2 Galaţi la profesorul Florin Bălănescu şi profesorul Ioan Ene Mircea. Din 1997 este şi arbitru de Judo.

Ilie Torcică de la Clubul Sportiv Târgoviște a devenit campion național la categoria 81 de kilograme – M6. În disputa pentru aur l-a învins pe arădeanul Karoly Szabo, cu 10-0.

Pentru Ilie Torcică este primul aur cucerit la Campionatul Național pentru veterani. În urmă cu an, antrenorul secției de judo de la CS Târgoviște a cucerit argint la competiția dedicată veteranilor.

Tot de la Târgoviște, Daniel Condurache a devenit vicecampion național, la categoria 66 de kilograme – M1.

Pe AIMX aflați aici care sunt cele cinci candidate la câştigarea trofeului rezervat atletei anului