Tenis de masa in a doua zi de PASTE! Cristian Pletea e la Openul Croatiei

652
Tenis de masa in a doua zi de PASTE! Cristian Pletea e la Openul Croatiei

Cristian Pletea e pregatit de sarbatoare sa faca un nou turneu bun la tenis de masa dupa locul doi la U21 din Slovenia. De Paste, Cristian joaca la Zagreb.

Cristian Pletea e multumit dupa finala jucata la Otocec. Sportivul din Constanta nascut pe 28 mai 2000 a terminat pe doi concursul din Slovenia.

„A fost o competitie foarte grea deoarece nu am avut doar proba la sub 21 de ani. In acelasi turneu am jucat si la seniori.  M-am trezit devreme si am avut multe jocuri intr-o zi. Pregatirea fizica pe care am facut-o acasa m-a ajutat foarte mult in Slovenia. 

Cristian Pletea e intr-o forma buna si a  reusit  sa bata jucatori si la seniori pe care nu credea la aceasta varsta sa poata sa-i invinga. 

„La sub 21 de ani am fost favoritul 4  si am reusit  sa ajung in finala. In ultimul meci am avut 4 mingi de set la 1-1 si de acolo am pierdut. Cel mai greu meci in Slovenia a fost la sub 21 de ani, in primii 8. Disputa cu polonezul Marek Badowski a fost programata la ora 21.00. Adversarul m-a condus cu 2-0 la seturi  si 4-0 la puncte si am reusit  sa intorc meciul. Adversarul a avut si doua mingi de meci.”

Cristian Pletea e reprezentantul Romaniei si la seniori, iar la Otocec a castigat 3 meciuri pe tablou.

Parcursul constanteanului in Slovenia la seniori s-a oprit in fata japonezului Mizuki Oikawa. Cristian a castigat in fata lui HUNG Tzu-Hsiang din Taipei, contra favoritului gazdelor JORGIC Darko si contra lui LAM Siu Hang din Hong Kong.

Tenis de masa in a doua zi de PASTE! Cristian Pletea e la Openul CroatieiLa U21 Cristian Pletea a trecut de francezul MENAND Remi. In turul secund, constanteanul l-a invins pe  belgianul CNUDDE Florian. Confruntarea cu polonezul Badowski i-a ramas in memorie, dar a reusit sa duca mai departe confruntarile si dupa victoria contra francezului BERTRAND Irvin si-a asigurat locul doi pe podium.

Cristian Pletea e hotart sa faca un nou turneu bun si a vorbit pentru AIMX despre evenimentul de Paste.

„In a doua zi de Paste am in Croatia un turneu Open si voi juca din nou la sub 21 de ani si la seniori. Sunt al patrulea favorit la tineret si la seniori la fel ca in Sovenia vreau sa fac meciuri bune si sa incerc sa bat jucatori buni, cu experienta si mult mai mari ca mine si sa ajung intr-o faza cat mai buna.” -Cristian Pletea

Autor: Ovidiu Pețenghea