Cristian Pletea ia japonezii la rand! Victorii la Openul Cehiei la tenis de masa

327
Cristian Pletea ia japonezii la rand! Victorii la Openul Cehiei la tenis de masa

Cristian Pletea ia victorie dupa victorie la Olomouc in cadrul Openului Cehiei la tenis de masa. Cristian a inceput cu o victorie cu 4 la 1 in fata lui Marko Jevtovic din Serbia. A urmat victoria cu 4 la 2 contra lui Kanak Jha din SUA. Pletea a intrat in competitie si la dublu.

Cristian Pletea ia japonezii la rand! Victorii impotriva lui  Koyo Kanamitsu si a lui Tomokazu Harimoto ! Urmeaza vineri, de la ora 14.00 meciul contra lui Yuki Hirano.

Cristian Pletea ia japonezii la rand! Victorii la Openul Cehiei la tenis de masaCristian Pletea l-a invins cu 4 la 0 pe Koyo Kanamitsu si a ajuns in turul 4 la masa cu Samuel Walker de care a trecut cu 4-2.  In 16-imi a venit marea victorie in fata numarului 5 mondial. Japonezul  Tomokazu Harimoto a fost invins de Pletea cu 4 la 3!

La  dublu Cristian Pletea s-a oprit in optimi.

Impreuna cu grecul Ioannis Sgouropoulos, Cristian Pletea a trecut de tandemul Eric Jouti/Gustavo Tsuboi (Brazilia). Scor 3-0! In turul doi preliminar Cristian si Sgouropoulos (Grecia) au invins tandemul Kirill Gerassimenko (Kazakhstan)/Andreas Levenko (Austria). Scor 3-0! A venit insa infrangerea in fata tandemului Kwan Kit Ho/Chun Ting Wong (Hong Kong). Scor 0-3.

România participă cu nouă sportivi la Openul Cehiei, între 20-25 august. La Olomuc delegația României e alcătuită din:  Alexandru Cazacu, Hunor Szocs, Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Alin Spelbuș, Florin Spelbuș, Cristian Chiriță și Alexandru Manole. La feminin a intrat in concurs Adina Diaconu.

Dupa ce a trecut de Andrea Todorovic (Serbia) cu 4-2, Adina Diaconu a fost invinsa in turul trei de Hyojoo Choi (Coreea de Sud). Scor 0-4. Anul acesta  campioana europeana la nivel de varsta sub 21 de ani a cucerit argint la Openul Spaniei. Adina Mihaela Diaconu a jucat si ea atunici impotriva unei japoneze. A fost in finala cu  Miyu Kato. Adina a inceput perfect! A castigat cu 11 la 5. A venit insa apoi recitalul niponei 9-11, 11-13, 9-11, 11-7 si 6-11. Adina si Rares Sipos au fost in martie medaliati la Guadalajara! Rares a fost medaliat cu bronz!Rareș Șipoș a fost invins acum in turul doi la Olomuc de Martin Allegro (Belgia). Scor 3-4.

Sursa: Federatia Romana de Tenis de Masa