Dana Panaite a câștigat Cupa Federației Ecvestre Române la Obstacole

78
Dana Panaite a câștigat Cupa Federației Ecvestre Române la Obstacole
sursa Equestria

Dana Panaite a câștigat Cupa Federației Ecvestre Române la Obstacole CupaFER o competiție Equestria. Pe locul al II-lea s-a clasat Ionel Bucur, cu calul Cassius și pe locul III, Damian Cojocariu, cu calul Huracan.

Dana Panaite s-a evidențiat în concursurile organizate la Equestria în luna Aprilie. Pe lista câștigătorilor sunt la Marele Premiu al Municipiului București, competiție organizată de Federația Ecvestră Română FER.

Medaliați la Marelui Premiu al Municipiului București ediția 2021, competiție realizată sub egida și cu sprijinul Federației Ecvestre Române sunt : Locul I – DamianCojocariu, Locul II – IonuțUrsache, ambii terminând fără greșeală cele două manșe, victoria a fost obținută în urma barajului! Locul III – Ema Butucă, urmată de Dunja AlJamal și de Maria Alexandra Roman

Dana Panaite a câștigat Cupa Federației Ecvestre Române la Obstacole

Deși nu a fost pe podium, reprezentanta clubului Equestria, Maria Alexandra Roman a avut neșansa legată de harnașamentul Labrascăi, care i-a întrerupt drumul spre un parcurs fără greșeală.

Anul trecut, Dana Maria Panaite a reprezentat România la concursurile de la Budapesta și Olomuc. În august cu Casparow 4 a terminat pe 16, iar o zi mai târziu cu Andreas a fost pe 9. Seria de întreceri a continuat în Ungaria. A terminat pe 8 cu Andreas pe 23 August. La Olomuc a concurat doar cu Casparow 4 anul trecut și a fost pe 17 pe 28 august. În competiții a mai evoluat și pe calul Cantara 78. Victoriile din 2018 obținute la întrecerile balcanice Young Riders Team Competition, 2nd + 3rd… au fost obținute cu CASPAROW 4!

Anul trecut a fost succes pentru Romania in Hipism, in Bulgaria. S-au remarcat Irina Alexandrescu si Daria Paliciuc. Ramona Farhat cu Loredana a obtinut locul 1 la Bronze tour la Cupa Balcanica. Tot in Bulgaria, Sofia & CupidoG au reprezentat Team Bucur si Romania si au castigat finala Silver-Tour.

Detalii găsiți pe AIMX aici ! Cititi aici si declaratia maestrului Ionel Bucur

Autor: Ovidiu Pețenghea