Ionut Dancos e campion la talere skeet, seniori. Evolutie la Poligonul “Iosif Sîrbu”

89
Ionut Dancos e campion la talere skeet, seniori. Evolutie la Poligonul “Iosif Sîrbu”

Ionut Dancos e campion in fata stelistilor si a sportivilor de la CS Diana Ploiesti.  Ionuț Daniel Dancoș si colegii de la CSM Baia Mare antrenați de Emil Marinescu, au cucerit și medaliile de bronz pe echipe la întrecerea seniorilor. 

Ionut Dancos e campion in fata lui Etienne Islai. Al treilea clasat a fost la Nationale, Nicolae Zirina.

Ionut Dancos e campion la talere skeet, seniori. Evolutie la Poligonul “Iosif Sîrbu”

In primele cinci trageri de 25 Dancos a doborat 116 talere. Ionut s-a calificat in finala cu cel mai bun punctaj. In finala de sase, Ionut a fost din nou cel mai bun si a obținut titlul national. A fost o intrecere finala cu 4 stelisti. Etienne Islai a fost cel mai bun din grupul de la Steaua. Marin Matei a fost pe 4. Vlad Ghetu a avut al 5-lea punctaj in fata colegului de club, Andrei Nastase. Un alt stelist a incheiat pe 7, Stefan Carbunaru.

Steaua a castigat la echipe. Ghețu, Islai și Cărbunaru au avut un total de – 345. Cei trei au fost urmati de colegii de la Steaua (Matei, Năstase, Honcioiu) –cu 312 td. Pe trei au fost pentru CSM Baia Mare (Dancoș, Medeșan, Lupșe) – 278 td.

Steaua a mizat la feminin pe cele mai bune tragatoare Islai Raveca, Alexandra Popescu si Ana Maria Bordea cu un total de 240.

La individual a castigat Roxana Miklos de la CS Teleorman Alexandria. Stelistele au urmat-o pe Roxana. Islai Raveca a fost pe 2. Alexandra Popescu pe 3 si Ana Maria Bordea pe 4.

Pentru Roxana este sport de familie. A urmat pasiunea tatalui, dar a preluat pusca nu pistolul. A inceput sa traga zilnic si sportul a devenit un stil de viata. In vacanta de toamna trage doar ca sa se relaxeze in poligon.

Pe AIMX puteti citi aici si despre Eduard Grosu care a ajuns cel mai bine clasat ciclist si in Luxemburg dupa victoria din Turul Romaniei.

Autor: Ovidiu Pețenghea