David Gavrilovici de la karate la mutiplu medaliat la gimnastica aerobica

355
David Gavrilovici de la karate la mutiplu medaliat la gimnastica aerobica

David Gavrilovici practica gimnastica aerobica de la 6 ani. Practicase karate, dar nu simtea ca este sportul pe care trebuie sa-l faca in continuare. A fost decizia care l-a adus apoi, dupa multa munca, dedicatie si ambitie pe podiumul mondial!

David Gavrilovici si Sarmiza Niculescu au castigat in noiembrie 3 medalii de aur, din tot atatea posibile!

David Gavrilovici de la karate la mutiplu medaliat la gimnastica aerobicaAventura egipteana s-a incheiat cu succes pentru reprezentantii Romaniei. Gimnastii nostri si-au demonstrat din nou valoarea si au castigat fara probleme medaliile de aur la Pharaohs Cup, in probele individuale si pe perechi.

AIMX a aflat cum a inceput sa practice gimnastica aerobica, David si cum aduna medalii internationale!

” Vreau sa-i multumesc foarte mult prin aceasta cale domnului antrenor Bogdan Banta, pentru indrumarea pe care mi-a oferit-o. Dupa cateva zile de la momentul in care nu am mai facut karate am fost anuntat ca, vine un domn profesor de gimnastica aerobica sa faca preselectii pentru el la club. Am zis sa incerc ca nu am de pierdut nimic si de atunci practic gimnastica. As dori sa multumesc si antrenorilor lotului de seniori al gimnasticii aerobice, in care sunt si component, Maria Fumea si Madalina Cioveie pentru rabdarea de care dau dovada cu noi, sportivii. Scot din fiecare generatie niste CAMPIONI!”-David Gavrilovici

David Gavrilovici de la karate la mutiplu medaliat la gimnastica aerobicaGimnastii favoriti ai lui David sunt Daniel Bali din Ungaria si Mircea Zamfir din România.

”Ii apreciez pe acesti sportivi deoarece as putea zice ca ma regasesc in acest stil al lor. Eu ma caracterizez ca fiind o persoana foarte zambareata, plina de viata cu un spirit competitiv urias. Cel mai bun rezultat al meu la momentul de fata este un loc 4 la proba de trio cu Sarmiza Niculescu si Gabriel Bocser la Campionatele Europene.”David Gavrilovici

David Gavrilovici a concurat pentru prima data la categoria seniori. Europenele au fost in acest an in Baku, Ajerbaijan.

Alte rezultate de referinta pentru David: la gimnaziada din Maroc 2 locuri 1 in probele de cuplu(cu Sarmiza) si trio (cu Sarmiza si Daniel Tavoc). 3 locuri 3 la Campionatul Mondial la proba de individual, cuplu si trio, dar la juniori.

”Acest an a fost pentru mine unul bun cu multe rezulate si sper ca la anul cand va avea loc Campionatul Mondial sa urcam acolo sus si sa auzim cum canta imnul pentru noi.”David Gavrilovici

Sursa foto: Federația Română de Gimnastică

Pe Aimx puteti citi AICI si despre romanii care  concureaza la Campionatului Mondial de alergare montana pe distanta lunga!

Autor: Ovidiu Pețenghea