Decizie de ultim moment la Atena: ultramaratonul se opreste mai devreme

679

Decizie de ultim moment luata de organizatorii Athens International Ultramarathon Festival. Cursele de 1000 de mile si 1000 de kilometri se opresc mai devreme. Romanul Adrian Bontiu a parcurs 501 kilometri.

Organizatorii ultramaratonului de la Atena au luat o decizie de ultim moment: au hotarat oprirea concursului joi dupa pranz. Decizia a fost luata dupa ce au fost consultati toti cei 4 concurenti aflati in competitie in cele doua curse. Toti au fost de acord cu hotararea oficialilor. Astfel, cursa de 1000 de kilometri la care participa Adrian Bontiu se va opri joi la ora 14. „Cei de la 1000 de mile se plimba de o saptamana fără nicio miza. Concurentul de la cursa mea era in spatele meu cu vreo 80 de kilometri cand s-a luat aceasta decizie cu care si eu am fost de acord”, a declarat pentru aimx.ro Adrian Bontiu.

Adrian Bontiu a dormit doar 6 ore din cele 144 de ore (marti la ora 15) petrecute pe bucla de 1 kilometru de la ultramaratonul Atena.

Decizie de ultim moment
Adrian Bontiu la No Finish Line Paris

Oboseala psihica si halucinatiile si-au facut din plin simtite prezenta. Adrian a trecut prin momente de „ratacire” luni seara. A povestit pentru aimx.ro ce s-a intamplat:„Vorbesti cu oameni timp de 5 zile, te uiti la ei si nu-i mai recunosti, nu stii cum ii cheama. Cel mai grav este ca nu stii unde esti. Efectiv timp de vreo 30 minute nu știam unde ma aflu și ce caut acolo. Am sunat un prieten din tara care mi-a zis ca sunt la Atena la alergat și atunci mi-am revenit”, a detaliat Adrian cele mai dramatice clipe prin care a trecut pana acum intr-un concurs .

Din punct de vedere fizic Adrian este bine: „Complet intreg. Nu ma doare nimic. Imi voi continua alergarea pana poimaine la ora 14:00.”

UPDATE, Clasament 1000 de kilometri, marti, ora 18:

 

1.Adrian Bontiu      501 kilometri  2. Koronias Anagnostis 405 kilometri