Declaratii date de atleti inainte de Campionatul European in Sala!

0
1224
Declaratii date de atleti inainte de Campionatul European in Sala!

Declaratii date de atleti inainte de Campionatul European de Atletism de la Glasgow. AIMX continua seria interviurilor luate celor 12 reprezentanti ai Romaniei la Glasgow!12 sportivi ataca in martie cel mai important eveniment continental de atletism in sala. Campionatul European e programat intre 1 si 3 martie in Scotia. AIMX a stat de vorba cu protagonistii. Vor participa  Andrea Miklos (400 m), Daniel Petre Rezmiveș (60 m), Marina Andreea Baboi (60 m),  Alina Rotaru (lungime), Claudia Bobocea (1.500 m și 3.000 m). Vor concura in Scotia si Alexandru Terpezan (60 m), Andrei Marius Gag (greutate) Bianca Razor (800 m), Daniela  Stanciu (inaltime). Vor lua startul si Ionuț Neagoe (60 m), Dorin Andrei Rusu (1.500 m) si Florentina-Costina Iusco (lungime).

Declaratii date de atleti inainte de Campionatul European de Atletism de la Glasgow. Baboi si Rezmives se destainuie!

„Pentru mine participarea la Campionatul European de Seniori de la Glasgow înseamnă un vis împlinit. Mi-am dorit mult sa ajung acolo și am muncit pentru asta. Mare parte din obiectivele din acest sezon le am indeplinit cu succes, iar testul final îl reprezinta “Glasgow”, unde imi doresc sa obtin un rezultat cat mai bun.”Marina Andreea Baboi

Petre Rezmives a devenit  vicecampion balcanic in aceasta luna la Istanbul.

Rezmives a incheiat cursa in 6.74 secunde. Atletul de la CSM Ploiesti a fost invins de Emre Zafer Barnes, un jamaican naturalizat de tara gazda a competitiei, Turcia. Sportivul antrenat de Augustin Iancu si Robert Munteanu si-a imbunatatit recordul personal. Precedenta performanta  a fost 6.78 secunde.

Romania s-a clasat pe locul al 4-lea din 18 tari prezente la cea de a 24-a editie a Campionatului Balcanic de seniori. Tricolorii au castigat 12 medalii.

Petre Rezmives a vorbit pentru AIMX despre Campionatul European de Atletism in Sala.

„Dupa rezultatele de anul acesta se anunta o competitie foarte grea pentru toată lumea. Am avut un sezon satisfacator. Obiectivul meu principal la Glasgow este o semifinala. Ma simt destul de bine.  Antrenamentele merg cum am planuit. Pentru mine participarea la acest Campionat European inseamna progres. Este a doua oara la rand cand particip. Vreau s-o fac mai bine decat prima data. Sa speram ca a 3-a oara e cu noroc.”

Autor: Ovidiu Peţenghea