Raluca Stramaturaru a revenit la Sochi. A fost un concurs la sanie finalizat cu bronz!

0
871
Raluca Stramaturaru a revenit la Sochi. A fost un concurs la sanie finalizat cu bronz!

Raluca Stramaturaru a revenit la Sochi dupa 3 ani. Dupa Jocurile Olimpice, a concurat la Campionatul European unde a terminat pe 11. In 2016 Raluca a terminat pe 13 la etapa de Cupa Mondiala. Seria de medalii confirma ca Raluca isi continua progresul.

Raluca Stramaturaru a revenit la Sochi si a castigat medalia de bronz in Cupa Natiunilor.

Raluca Stramaturaru a revenit la Sochi. A fost un concurs la sanie finalizat cu bronz!Raluca Stramaturaru a obtinut  medalia de bronz la Altenberg dupa ce a inceput sezonul la Igls, tot cu o prezenta pe podium. Raluca a terminat pe 3 la Cupa Națiunilor la sanie si a revenit  in atentia iubitorilor sporturilor de iarna dupa ce termina pe locul 7 la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang.

La Sochi, in fata fanilor Victoriia Demchenko  si  Aleksandr Stepichev s-au aflat in prim plan in Cupa Natiunilor.  Si la dublu tot Rusia a castigat prin Andrei Bogdanov si Andrei Medvedev.

La general  Viktoriia Demchenko,  Nico Gleirscher din Austria si tandemul Vsevolod Kashkin/Konstantin Korshunov din Rusia au fost laureati.

Viktoriia Demchenko a fost cea mai rapida in „Sanki Sliding Centre“ si a invins tot o rusoaica pe  Ekaterina Katnikova. Raluca Stramaturaru le-a urmat pe rusoaice pe podium. La masculin Stepichev a castigat in fata americanului Tucker West. Rusul Stepan Fedorov a fost pe 3. Valentin Crețu a fost pe locul 6.

Podiumul la dublu masculin a fost completat de Stanislav Maltcev/Dmitrii Khalilov (RUS) si de Wojciech Chmielewski si Jakub Kowalewski din Polonia.

la Altenberg, Raluca Stramaturaru si Valentin Cretu au urcat pe treapta a treia a podiumului. Valentin a incheiat intrecerea din Cupa Natiunilor dupa  Wolfgang Kindl si  Kristers Aparjods. 

„Intotdeauna in spatele unor rezultate notabile exista o echipa. Oameni cu suflet bun, intelepti, unde munca si rabdarea sunt calitati care asigura progresul.Va multumesc pentru sustinere!”-Valentin Cretu Facebook

Cretu a concurat la  editia cu numărul 48 a Campionatelor Mondiale de Sanie. La Winterberg, in Germania, sportivul format la CSO Sinaia si legitimat la CSA Steaua a terminat pe locul 17 in clasamentul general.

Raluca Stramaturaru a terminat pe locul 16 la individual.

Autor: Ovidiu Pețenghea