vineri, decembrie 8, 2023
AcasăALERGAREDeclarații de la Bucharest MARATHON! Câștigătorii evenimentului

Declarații de la Bucharest MARATHON! Câștigătorii evenimentului

Declarații de la Bucharest MARATHON! Câștigătorii evenimentului. Curse în serie. Dimineața a început cu 10 k. Laviniu Chiș și Claudia Florea sunt în top! Nicolae Soare câștigă o cursă intensă cu Andrei Rusu. Top trei la Semimaraton a fost completat de reprezentantul Republicii Moldova, Maxim Răileanu. Găsiți timpii la finish aici!

Declarații de la Bucharest MARATHON! Câștigătorii evenimentului

Declarații de la Bucharest MARATHON! Câștigătorii evenimentului. Laviniu Chiș a câștigat cu un avantaj de sub 1 minut la Bucharest Marathon. Noul obiectiv al atletului.

”A fost relativ, ok. Am lăsat-o puțin mai moale pe final. S-au întâmplat multe înainte de final și nu am apucat să fac încălzirea. Cred că am făcut diferența undeva pe la kilometrul trei. Am venit doar pentru premiu. Urmează Campionatul Național de Cross. O să duc 4×1500 mixt. Obiectivul e să prind echipa de Europene la mixt. Se vor duce primii 2, băieți și fete.”

La 10 k cea mai rapidă a fost Maria Claudia Florea. Al 15-lea timp după băieți. Andreea Stavila din Republica Moldova a urmat-o. Top trei a fost completat de Ecaterina Cernat.

”Este prima mea cursă de genul acesta, atât de lungă. Sunt extrem de mulțumită și de timp și de cum m-am comportat eu în timpul cursei. Nu spun că nu este greu, este foarte greu dacă tinzi spre un timp tare și pentru performanță în această cursă.Eu fiind alergătoare de 800-1500 metri și pregătind proba asta, cursa aceasta de 10 km a fost un antrenament mai mult decât reușit pentru mine.”Florea Maria-Claudia 

Cursa foarte bună și pentru Zinaida Scara la Semimaraton. Despre prestația alergătoarei din Republica Moldova aflați pe AIMX!

Sarah Giomi a câștigat în 1.23.14/1.22.13.

Pe AIMX  citiți și articole din natație! Aflați și vești din ciclism! Miruna-Maria Gîrbacea este una dintre cele mai rapide fete din mountain biking-ul din România! Detalii, aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE