sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCICLISMMiruna-Maria Gîrbacea bilanț după trei curse câștigate consecutiv

Miruna-Maria Gîrbacea bilanț după trei curse câștigate consecutiv

Miruna-Maria Gîrbacea bilanț la MTB! Una dintre cele mai rapide fete din mountain biking-ul din România!

Miruna-Maria Gîrbacea bilanț pentru sportiva din Zărnești!

Miruna-Maria Gîrbacea bilanț după trei curse câștigate consecutiv

”În fiecare an sfârșitul sezonului de MTB vine la pachet cu niște trăiri intense pentru mine. Înseamnă regret că nu am pedalat mai mult decât s- a putut. Înseamnă bucurie că totuși am putut să o fac, chiar și în cele mai mici proporții posibile. Înseamnă amintiri frumoase. Înseamnă mulțumiri, recunoștință. Înseamnă, în acest an, bucuria de a câștiga 3 curse consecutiv. Bucuria de a pedala pe noul traseu de la BikeXpert Alpine Challenge. A fost o zi însorită pentru mine. Mi-a făcut mare plăcere să străbat 74 kilometri spre Leaota. Iar concursurile cu flori la premiere, sar mereu un loc în față pentru gusturile mele. Cu toate astea, toamna rămâne anotimpul meu preferat, voi profita de câteva ture pe sfârșitul ruginiu, peisaje uimitoare, vreme faină, pedalat, alergat și admirat.” a postat pe pagina de socializare Miruna-Maria Gîrbacea.

Miruna are în palmares titlul la Campionatul Național de Juniori în primul an de competiție. În al doilea an a trecut la Elite și a fost vicecampioană națională la XCO și vicecampioană națională la XCE.

În 2019 AIMX vă prezenta duelul echipelor în MTB cu rezultate de top la Naționale. La XCO, Carcover Veloteca Racing Team a obținut 4 titluri naționale din 9. BikeXpert Racing Team a obținut la Campionatul National de XCO și cel de XCE  3 titluri de campion, 6 medalii de argint, una de bronz și trei plasări pe locul 4.

Atunci la Campionatul Național de XCE, BikeXpert Racing Team a câștigat prin urmatorii concurenți: Ede Molnár campion național, pentru al patrulea an consecutiv! Miruna-Maria Gîrbacea vicecampioana la Elite și Răzvan Juganaru vicecampion Master+ Amatori.

Duelul echipelor in MTB! Carcover Veloteca Racing vs. BikeXpert Racing

Rezultate de la Campionatul Național de XCO! Miruna Gîrbacea- campioana națională- Juniori. Daria Ioana Duca -campioană națională- Cadeți. Eduard Kubat – vicecampion național- Juniori. Andrei Tabacu- vicecampion național- Cadeți. Razvan Jugănaru- vicecampion național- Master 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE